La pregunta prohibida al polígraf de 'Sálvame' que trastoca Telecinco

Una famosa artista i exconcursant de 'realities' intenta salvar la seva imatge i li surt malament

Col·laboradors de 'Sálvame'
Una famosa artista i exconcursant de 'realities' intenta salvar la seva imatge i li surt malament | Telecinco
 

Després del retrobament entre Yola Berrocal i Joaquín Prat a 'El Programa del Verano' semblava que es tancava el serial entre aquests dos personatges públics, o això ens van fer creure. Però en el polígraf de Yola Berrocal a 'Sálvame' es va comprovar que la història continuarà donant joc.

La guanyadora de 'La casa fuerte' va admetre davant del presentador i de tots els espectadors que va ser ella qui va cridar el fotògraf el 2009 perquè els retratés durant la seva cita. La mateixa Yola acabava el retrobament lluitant pel seu honor i prometent que en vint anys, aquella va ser la primera vegada que havia fet una cosa així.

Ara Yola ha volgut deixar encara més clar que no és una farsant. Es va sotmetre aquest passat dilluns al polígraf de Conchita Pérez en directe i en tot moment va dir la veritat, a excepció d'una pregunta. Amb tot, el que va fer sospitar als col·laboradors va ser una pregunta vetada per l'artista.

Durant la tarda hi va haver una pregunta del polígraf que Berrocal no es va atrevir a contestar, ni tan sols va accedir al fet que la formulessin. Quan aquesta ja havia superat el 'poli', Rafa Mora va robar el sobre que contenia la pregunta vetada de les mans de Carlota Corredera i va revelar el misteri.

Yola Berrocal torna a ser qüestionada pel polígraf de Conchita Pérez

«Alguna vegada t'han pagat per gaudir d'una vetllada amb tu?» és la pregunta que la cantant es va negar a respondre i fins i tot que la formulessin. 

Segons els resultats de Conchita, de les tres preguntes formulades durant aquella tarda, Yola va dir la veritat en dues. A la pregunta d'«Et fas la tonta a propòsit per aconseguir els teus objectius?» ella va dir que no i el 'poli' li va donar la raó. Així mateix, va respondre negativament a la pregunta de si havia cobrat per les fotos amb Joaquín Prat i, de nou, el 'poli' va confirmar que deia la veritat.

Però on Yola va mentir i va tornar a deixar en dubte la seva faceta de farsant va ser en respondre a la pregunta «Has posat trampes amb la premsa a altres famosos a més de Joaquín Prat?». Ella va respondre que no i Conchita va determinar que mentia.

Es determinava així que probablement el seu penediment amb Prat va ser real, però que la seva promesa que en vint anys no havia tornat a fer una cosa així era una excusa per no mullar-se i tenir a tothom de part seva.


Comentaris

envia el comentari