Primer pla de Belén Esteban

Preocupa l'estat de Belén Esteban: «Amagada rere una manta i dopada»

Belén Esteban va despertar una gran preocupació entre els seus seguidors aquest passat divendres

Belén Esteban s'ha convertit un cop més en notícia després d'aparèixer en condicions una mica estranyes la tarda de divendres passat, dia 22 d'octubre' a 'Sálvame'. La col·laboradora va arribar a plató coberta amb una manta i amb algunes dificultats per parlar, que segons ella mateixa, es devien a una intervenció bucal a què s'havia sotmès recentment.

Encara que la madrilenya no va oferir gaires detalls ni els motius de l'operació, va assegurar, per tranquil·litzar els companys, que es trobava bé. Tot i això, Carlota Corredera, visiblement preocupada pel seu estat, va intentar interrogar-la. La presentadora feia broma, tot dient que «hi ha una senyora que ha vingut des de Paracuellos i, en lloc d'estar al sofà de casa seva, ha vingut aquí i s'ha posat una manteta», comentari al qual Esteban va respondre dient que estava bé, però que tenia fred.

Carlota Corredera i Belén Esteban a un 'selfie'
Carlota Corredera i Belén Esteban a un 'selfie' | La Noticia Digital

«He tingut un problema amb la boca. Estic bé, però el que passa és que tinc molt fred, no per culpa de l'operació, sinó perquè aquí fa fred», assegurava Esteban. A més, Esteban va explicar que estava dopada, probablement pels medicaments presos després de la intervenció. Però tot i això, les declaracions de la col·laboradora van aixecar polèmica, donat el passat vinculat a les addiccions de la de Paracuellos.

Corredera insistia a Belén Esteban si «podem explicar què t'ha passat», però Belén no va dir res al respecte. Volia mantenir en la privacitat el motiu de la intervenció, però no va voler absentar-se del seu lloc de treball tot i no estar al cent per cent.

Belén Esteban no per: un ròssec de polèmiques i projectes

És innegable que Esteban porta un ritme de vida frenètic. Al costat del seu marit, Miguel, van de festa en festa i celebracions familiars, sense obviar els èxits professionals. Fa mesos que la tertuliana es va atrevir a entrar de cap al món empresarial creant la seva pròpia marca de gaspatxos i salmorejos, anomenada 'Sabores de la Esteban', una marca amb què s'ha obert les portes fins i tot a l'estranger.

Tant és així que, tot i la mala qualificació que els productes han rebut per part de l'OCU, la valoració no els ha impedit despuntar. I així, Esteban s'ha animat a afegir més productes a la seva marca, entre els quals s'inclouen ara cremes naturals i patates fregides. A més, a un preu molt econòmic i apte per a totes les butxaques, tan sols 1,99 euros.

Tot i la preocupació que ha aixecat l'estat de salut d'Esteban, cosa que ha fet que rebi centenars de missatges d'ànim en xarxes socials, no falten tampoc els detractors. «També eres amiga d'Olga i Rocío Flores, i les vas traïr a les dues. Com a amiga, estàs molt per sota del que s'espera», se li ha retret a Esteban sobre l'actitud que ha pres enmig del sarau.

En el mateix sentit, altres usuaris li demanaven que es comportés, i la titllaven d'«ordinària». Una altra usuària li escrivia: «Tant que presumeixes de les teves amigues de tota la vida, però ni una foto amb elles». I és que arran de l'estrena de la docusèrie de Rociíto, Belén canviava dràsticament d'opinió. Després d'escoltar el seu testimoni, es posicionava de la banda de la filla de 'La más grande', al·legant que Antonio David l'havia mentit.

D'altra banda, Belén ha estat a l'ull de l'huracà després de tornar a enfrontar-se al pare de la seva filla, Jesulín de Ubrique. Esteban no entén per què el torero fa diferències entre les seves dues filles, Andrea i Júlia. «A una li paga els pits, i a l'altra, ni la carrera», li ha retret la de Paracuellos, que ha cobert les necessitats de la nena.