IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

«No pot ni parlar». Preocupa molt l'estat de salut d'Ana Rosa

La presentadora s'està quedant sense veu

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana presenta afònica el seu programa | CatalunyaDiari

Els programes de televisió estan treballant amb el mínim, gairebé sense col·laboradors i amb molt pocs recursos. Són molts els presentadors que han d'aguantar aquest ritme frenètic d'informació, sense tenir substituts en cas d'urgència.

Ara mateix a Ana Rosa li vindria molt bé que algú la reemplacés en la seva tasca de presentadora, però sembla molt difícil perquè la seva substituta, Patricia Pardo, es troba teletreballant des de casa. Diem que Ana Rosa necessita un descans perquè la periodista s'ha quedat sense veu.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ana Rosa presenta sense veu

Des de l'inici de la setmana es pot apreciar com la presentadora d''El programa de Ana Rosa' es troba una mica malament de salut. En alguna ocasió se li tallava la veu i en altres se li notava que estava una mica refredada. Aquests símptomes han anat en augment, fins que avui, res més articular paraula, tots hem pogut comprovar com està totalment afònica.

La presentadora de Telecinco presenta una clara afonia que li està complicant la seva tasca al capdavant del programa matinal. La reina dels matins ha explicat a l'audiència què és el que li passa per no alarmar a ningú: «Tinc al·lèrgia, el de tots els anys, és habitual», ha aclarit als espectadors i als seus companys que la miraven amb cara de preocupació.

Són molts els que s'han anat preocupant per l'estat de salut d'Ana Rosa, i les xarxes socials s'han inundat de comentaris sobre la situació. La gran majoria ha comentat que «no pot ni parlar».

Al llarg del programa la presentadora ha començat a empitjorar, pel que ha tornat a demanar disculpes i a donar les oportunes explicacions per no preocupar a ningú més. «El que passa és que no he començat a agafar-me els antihistamínics», ha afegit.

Ana Rosa Quintana porta dirigint el programa des que va començar la pandèmia del coronavirus, mentre gran part del seu equip es troba a casa. Veurem si finalment Patricia Pardo trenca amb el seu confinament i substitueix Ana Rosa de forma provisional, fins que aquesta es recuperi dels seus problemes de salut.


Comentaris

envia el comentari