Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Preocupa l'estat d'Ana Rosa Quintana després de les últimes informacions

Ana Rosa Quintana està al límit després del que ha passat

Ana Rosa Quintana està assistint a la dura disputa televisiva entre Marta Riesco, Jorge Javier Vázquez i Rociíto des d'un segon pla.

El cas és que s'ha filtrat que la presentadora de Telecinco estaria molt disgustada per la deriva que han pres els esdeveniments en els darrers dies.

Sobretot, arran dels insults i les faltes de respecte de Jorge Javier cap als companys dels programes de la productora Unicorn Content.

Ana Rosa Quintana segueix recuperant-se a casa després de la seva última operació per curar-se del càncer de mama que pateix des de fa uns mesos.

Ana Rosa Quintana, trencada després de veure'l carregar contra els seus companys

La veritat és que la veterana periodista no s'ha pres gens bé el que està fent Jorge Javier. Li retreu que sigui tan dur amb alguns dels seus companys de programa com Beatriz Cortázar, Miguel Ángel Nicolás o Joaquín Prat.

Ana Rosa Quintana al plató del seu programa
Ana Rosa Quintana, disgustada amb el presentador de 'Sálvame' aquests últims dies | Mediaset

A Ana Rosa no li agrada que es critiqui així als professionals que l'han acompanyada durant gran part de la seva carrera. I pels que sempre posaria la mà al foc.

El cas és que aquests mesos en què Ana Rosa necessita tranquil·litat i enfocar-se únicament en la seva recuperació, guerres internes com aquesta no li fan bé.

Ana Rosa Quintana, afectada pels fets a Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha començat el programa d'ahir molt decebut amb alguns dels companys de cadena.

«Estàs amb l'emoció tota la tarda i arriba 'Ya son las ocho' i fa baixada. Això em va passar ahir i vaig treure la tele», començava dient Jorge.

Hi ha col·laboradores de 'Ya son las ocho' que Jorge Javierno pot ni veure. I una és Beatriz Cortázar: «Una de les grans decepcions de la meva vida ha estat Beatriz Cortázar... Jo vaig pensar que era companya, però m'ha demostrat que no és companya. És mala companya i per a mi, mala persona», deia.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana veu els atacs ferotges que reben els seus companys de Telecinco   | GTRES

Ahir, després de comptar que la Marta no té cap as a la màniga i que els seus companys la segueixen creient malgrat tot, Jorge ha esclatat.

«Les proves no es fabriquen, les proves hi són. Beatriz Cortázar, estimada amiga, amb la ironia en mode on et diria que tinguis en compte l'historial de mentides de Marta Riesco i podràs saber quan et menteixen o no, potser t'hauries de dedicar a una altra cosa».

«Quina imatge estem donant? Tampoc és tan complicat, la cosa és voler entendre-ho». A més, va enviar una cleca a Verónica Dulanto en afirmar que «només dir-te que tornis aviat, Sonsoles», sentenciava el comunicador.

«Els companys han fet un exercici lamentable»

«Veure a 'Ya son las ocho' Miguel Ángel Nicolás, que no va ser el pitjor, diu davant la meva sorpresa el següent. Home, ara ja és la versió de Rocío Carrasco i la de Marta Riesco, 50-50», reproduïa en directe.

«Vinga home, estimats companys, jo crec que hi ha un moment que cal dir ja està, si ho plantegeu com una guerra, reconèixer que havia perdut. El teu olfacte periodístic està força... (riu)», afirmava de forma irònica.

▶️ Antonio David Flores toma una inesperada decisión que hará feliz a Rocío Carrasco
Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier critica companys d'Ana Rosa per defensar Marta Riesco   | GTRES

El presentador ha finalitzat criticant l'actitud dels companys de Marta Riesco. «Hem de dir que els companys han fet un exercici lamentable. Han preferit continuar enfangant en comptes de dir fins aquí, a aquesta tia no ens la creiem».

Després del discurs de Jorge, els col·laboradors de 'Sálvame' donaven la raó al català. «A tots els periodistes ens han enganyat alguna vegada, el cas és que cal reconèixer quan això passa», apuntava Adela González.