Preocupació per Anabel Pantoja per la seva revelació a 'Sálvame': «Em dessagnava»

La jove s'ha fet un nou retoc estètic que ha tingut complicacions

Després d'haver estat un temps allunyada de la televisió, Anabel Pantoja ha decidit tornar a 'Sálvame'. Coincidint amb l'estrena de 'Supervivientes', Anabel aprofitarà l'ocasió per guanyar diners i defensar a la seva parella, Omar Sánchez, que està a Hondures. Ara bé, també ha aprofitat la seva aparició per sorprendre amb un nou retoc estètic que li ha complicat els últims dies.

Anabel Pantoja amb diversos quilos de menys

Anabel Pantoja ha tornat a 'Sálvame' i la seva nova imatge ha causat enrenou. Per aquest motiu, Jorge Javier Vázquez, que no s'ha tallat ni un pèl, li ha dit: «Et veig més consumida, com més deshidratada». Davant aquestes paraules, Anabel ha contestat: «Deshidratada no, però estic molt bonica, no?». Tanmateix, ha afegit que «crec que he perdut vuit quilos».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquest punt, Jorge Javier ha volgut saber si s'ha sotmès a algun retoc estètic per perdre quilos, però Anabel ha manifestat que «ja ho aniré explicant, però vosaltres no heu de parlar sobre la meva intimitat». El presentador ha volgut seguir incidint en el tema i ha revelat que «David, el director, m'ha dit que t'has operat».

Amb tot això, Anabel Pantoja ha assegurat que «no m'he operat, m'he fet una petita ajuda». És més, s'ha exposat una imatge del canvi físic i Jorge Javier ha volgut fer una broma preguntant: «Això és cul o és colze?». Però Anabel no ha callat i ha respost: «Avui has esmorzat amb Paz Padilla?».

Complicacions en el retoc estètic

Anabel Pantoja ha sorprès a tothom amb una imatge en què s'aprecia el canvi. Ara bé, la intervenció va durar sis hores i va haver d'estar anestesiada. Així mateix, ha manifestat que «em vaig veure malament. Havia d'estar un dia a l'hospital, però finalment en vaig estar quatre». Per si no n'hi hagués prou, «em dessagnava, em van baixar els glòbuls vermells de 10 a 4», ha explicat Anabel a 'Sálvame'. 

En aquest punt, Belén Esteban ha decidit intervenir per explicar la seva experiència amb Anabel: «Quan vaig anar a veure-la, vaig espantar-me per com estava», però també ha assegurat que Omar va cuidar-la en tot moment.

Jorge Javier i la seva 'advertència'

Després de conèixer el retoc estètic d'Anabel Pantoja, el presentador ha volgut llançar una advertència. En concret, li ha dit: «Si veig que tornes a menjar aquesta porqueria que menges contínuament, amb aquest cos que tens ara, serà un delicte». A més, ha afegit: «Ets molt jove i encara pots fer un canvi d'alimentació saludable». Afortunadament, Anabel ha assegurat que «m'ho prendré seriosament, sobretot, per l'operació biquini i per mi. No per ningú, per mi».


Comentaris

envia el comentari