Els actors de la sèrie 'Élite' en una imatge grupal durant la primera temporada

Una cara coneguda d''Élite' i 'La Casa de Papel' fa saltar les alarmes pel seu estat

Els seus fans estan alarmats

Dues de les sèries espanyoles de més èxit nacional i internacional són 'Élite' i 'La Casa de Papel', que està ara gravant la seva cinquena temporada. En totes dues ha participat una jove actriu que avui és notícia. Ens estem referint a la madrilenya María Pedraza (1996).

Aquesta jove, que té una relació amb un dels seus companys en les dues produccions (Jaime Lorente), és actualitat. I ho és perquè els seus fans s'han mostrat molt preocupats per ella. El motiu? Que en les seves últimes imatges apareix visiblement més prima.

La preocupació dels seguidors

A 'La Casa de Papel' va donar vida a Alison Parker i en 'Élite' va fer el mateix amb Marina Nunier. Dos personatges, aquests que li han donat una gran rellevància i que han fet que augmenti de forma considerable el seu nombre de seguidors. Així, a Instagram, per exemple, compta ja amb més de dotze milions de fans.

I molts d'ells s'han mostrat ara molt preocupats per María Pedraza. Això es deu al fet que en els últims mesos ha anat compartint imatges en xarxes on se la veu visiblement més prima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thanks always @ivan_gomez_ & @pao_makeup @cinditafigueroa ????

Una publicació compartida de Maria Pedraza (@mariapedraza_) el

Ni ella ni la seva parella han realitzat comentaris respecte a aquesta primesa. No obstant això, els seus fans sí i bona mostra d'això són els missatges que li estan deixant, com ara aquests:

  • «Has de menjar més».
  • «Què li ha passat a la bella Marina?».
  • «Estàs molt prima».

És més, fins i tot alguns dels seus seguidors no han dubtat a preguntar-li si s'ha fet algun retoc estètic. I és que consideren que el seu rostre sembla diferent. Per aquest motiu li han fet preguntes com ara: «T'has operat del nas o dels pòmuls?». Això sense passar per alt que en aquest temps també s'ha canviat no només de tall sinó també de color de pèl.

Sigui com sigui, María Pedraza segueix callada, sense manifestar-se al respecte. Els que l'admiren i l'estimen esperen que la seva transformació física no es degui a un problema de salut. Així doncs, desitgen que només sigui el resultat d'algun canvi desitjat per ella o per un paper per a un nou projecte. Caldrà esperar per sortir de dubtes.