Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Preocupació per Mila Ximénez: tot el que se sap després de desaparèixer de 'Sálvame'

La col·laboradora ha tornat a absentar-se en el seu lloc de treball a causa de la seva malaltia

Les alarmes han saltat a 'Sálvame' després de la sobtada desaparició de la col·laboradora Mila Ximénez. Fa setmanes que no hi ha rastre de la periodista en el plató. Fa a penes uns mesos, la col·laboradora anunciava a través d'una trucada telefònica en directe al programa de Telecinco que patia càncer de pulmó. Després d'un temps allunyada del focus mediàtic per a sotmetre's a unes sessions de quimioteràpia, Mila va tornar al seu lloc de treball plena d'il·lusió, força i ganes.

 

No obstant això, la tertuliana ho ha tornat a fer. Fa setmanes que la integrant de l''eix del mal' s'absenta en el seu lloc de treball.

 

Tot el que se sap de Mila des de llavors és que ha acudit a una visita mèdica, o així ho van afirmar els qui van veure a la periodista entrar en una clínica de la mà de la seva filla, Alba Santana. Si més no, les xarxes socials són testimonis de com es troba la sevillana.

 

La filla de l'exjugador de tenis, Manolo Santana, té fixada la seva residència a Amsterdam, per la qual cosa el vol de la jove a Espanya en plena pandèmia no és resultat de l'atzar o una visita fortuïta a la seva mare.

 

D'altra banda, Mila Ximénez va assegurar en el seu retorn a la rutina que treballar a 'Sálvame' l'ajudava a mantenir-se distreta, per la qual cosa  no entrava dins dels seus plans abandonar el seu treball.

 

«Venint aquí em buido, no penso en el que estic passant. Parlo de la vida dels altres, no de la meva», va afirmar la periodista en el plató en una de les seves últimes intervencions.

 

La falta de notícies sobre com es troba en aquests moments Mila Ximénez unit a tot l'anterior, fa que la preocupació pel seu estat de salut incrementi.

 

Les xarxes alerten que alguna cosa no va bé

Mila Ximénez era una persona assídua en les xarxes socials. No obstant això, en les últimes setmanes regna la inactivitat en els seus perfils. L'última fotografia que va publicar data del passat 27 de gener, coincidint amb la data de l'últim programa de Jorge Javier Vázquez al qual va acudir la periodista.

 

En aquest sentit, les últimes paraules de la col·laboradora a col·lació de com es trobava no van ser esperançadores i, com menys, tranquil·litzadores. «Prefereixo una vida més curta, però de més qualitat», es va lamentar. «He passat un temps on he petat, on el cap em preguntava si tot això val la pena», es va resignar la periodista.

 

«Fa un temps em van preguntar si he acceptat la malaltia, vaig dir que el tractament sí i la malaltia no. Ara accepto la malaltia, però el tractament no. Fa molt temps que estic confinada», va afegir.

 

Males notícies en un petit lapse de temps

Mila Ximénez ha confessat en alguna ocasió que està enfadada amb la vida, per posar-li tantes pedres en el camí i, algunes d'elles, molt difícils de superar. El concurs de 'Gran Hermano Vip 7' no va ser un dels millors moments de la col·laboradora. La seva estada a la casa va ser complicada i la concursant va haver de lluitar contra els seus companys, especialment contra Hugo Castejón amb qui la finalista va creuar males paraules en reiterades ocasions.

 

Però el que Mila no sabia era que una concatenació de males notícies li esperaven fora. D'una banda el confinament al qual el coronavirus va sotmetre a tot el país. Poc després va contreure l'herpes zòster, una malaltia caracteritzada precisament per ser molt dolorosa. Quan es va curar i Mila creia que tornava a recuperar el llit de la normalitat, li van diagnosticar càncer.

 

«Això que m'ha passat és una gran putada. Ja tenia edat de descansar i gaudir, i que en aquest moment tingui aquesta aturada m'ha semblat una mala jugada del destí molt 'cabrona'. Estic molt cabrejada amb això. L'única cosa que espero és guanyar-li la batalla traient-li forces d'on no la tinc», confessava.

 

Esperem que aquest 'descans' del focus mediàtic de Mila sigui només per a recarregar les piles i recobrar forces.