IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un presentador de Cuatro culpa a Risto de perdre una entrevista a un diputat de Vox

Joaquim Prat, de 'Cuatro al dia', tenia pactada una entrevista amb Espinosa de los Monteros que es va acabar suspenent

Quan Joaquim Prat va agafar les rendes de 'Cuatro al dia', disposat a demostrar que és capaç de conduir un programa en solitari mantenint els nivells d'audiència, segur que no esperava que fos un company de cadena qui li causés impediments. Risto Mejide, presentador de 'Todo es mentira', programa també de Cuatro, ha estat qui ha provocat que un dels entrevistats amb més suc de l'informatiu de Prat s'hagi tirat enrere.

El diputat de Vox va suspendre la seva entrevista a 'Cuatro al dia' per un comentari ofensiu fet al programa de Risto

Prat tenia pactada una entrevista amb Iván Espinosa de los Monteros, diputat de Vox i parella de Rocio Monasterio, que havia de tenir lloc al plató de 'Cuatro al dia'. No obstant, el polític d'extrema dreta es va tirar enrere en solidaritat a la seva esposa, que havia patit insults des del programa presentat per Risto. Un dels col·laboradors de 'Todo es mentira', Antonio Castelo, va fer broma dient que «Rocio Monasterio és una dona que es treu les calces a pets».

Des del programa de Risto Mejide, es van negar a demanar disculpes a Monasterio, de manera que l'entrevista d'Espinosa de los Monteros a 'Cuatro al dia' es va suspendre. Joaquim Prat, per la seva banda, ha volgut tornar-li el revés a Risto declarant en antena: «Posant ja pals a les rodes. Monogràfic de faltes de respecte, insults contra Rocio Monasterio i ens heu 'fotut' l'entrevista. Estareu contents i satisfets».

Arran de la broma sobre Monasterio, 'Todo es mentira' ha patit diferents vetos

A més, sobre el comentari de Castelo, Prat va comentar: «T'ho dic amb tota la meva estima, a mi la broma... No m'emociona». Risto, que no se'n pot aguantar ni una, va sentenciar que «no es pot jutjar un acudit» i que «és ficció, qui es posi en això està demostrant que hi ha algun cable que no li funciona bé».

A banda de suspendre l'entrevista d'Espinosa de los Monteros a 'Cuatro al dia', el comentari també va provocar que Monasterio no acudís finalment a 'Todo es mentira'. La Comunitat de Madrid, a més, va vetar l'equip del programa en una roda de premsa al·legant que ja només deixarien entrar programes exclusivament informatius.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari