Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

El presentador Jordi Eroles torna a TV3 després d'11 mesos sense veu «per una corda vocal molt malmesa»

El periodista ha estat sotmès a dues operacions
Imatge d'arxiu del periodista Jordi Eroles. | Instagram (@jordieroles)

 

El conegut presentador de la secció de política de TV3, Jordi Eroles, s’ha reincorporat a la feina després d’11 mesos de baixa a causa d’una greu malaltia a les cordes vocals. Així ho anunciava ell mateix aquest passat 9 d’abril a través del seu compte de Twitter, on ha dit que tornava «amb moltes ganes».

 

I és que cal recordar que Eroles, un dels rostres més popular dels informatius, es va quedar sense veu a causa d’una corda vocal malmesa. Així doncs, es va haver de sotmetre a dues operacions i una llarga recuperació.

Jordi Eroles, fora de combat per una corda vocal malmesa

«Finalment, 11 mesos després de quedar-me sense veu per una corda vocal molt malmesa, després de 2 operacions a la corda i una llarga recuperació, després d'11 mesos fora de combat, avui, 9 d'abril torno a la feina al 324 Política, al 324.cat, i a TV3 i amb moltes ganes», publicava el periodista a la xarxa.

 

 

No obstant això, i malgrat no sortir en antena, Eroles ha continuat actiu durant aquests mesos a les xarxes, on no ha dubtat en dir la seva quan ha considerat que atacaven TV3, tal com ha recollit 'El Nacional'. 

 

 

 

Lídia Heredia torna a TV3

En aquest context, cal recordar el cas de la presentadora de 'Els Matins' de TV3, Lídia Heredia, la quan va tornar fa una setmana a capdavant del programa després de patir un accident al genoll esquiant el passat mes de desembre, i que va provocar que hagués de ser operada. Així doncs, i després de tres mesos de recuperació, TV3 recuperava un altre dels rostres estrella de la cadena pública catalana.