Primer pla d'Alicia Senovilla

La presentadora Alicia Senovilla, desolada: «Amb el cor trencat... adeu»

Alicia Senovilla acaba de perdre una persona molt important per a ella

Aquestes últimes hores han sigut un autèntic infern per a Alicia Senovilla. El motiu és que ha perdut una de les persones més importants de la seva vida: el seu pare.

Està destrossada, i així ho ha comunicat als seus seguidors mitjançant les xarxes socials.

Alicia Senovilla dona a conèixer la mort del seu pare

Ahir, diumenge, la presentadora de Castella-la Manxa TV va fer una publicació a Instagram per a donar la trista notícia. Va compartir una imatge d'un crespó negre i la va acompanyar d'una frase que venia a reflectir el que sent en aquests moments.

Exactament, deia: «Amb el cor trencat... adeu, pare».

D'aquesta manera tan clara i directa, va deixar constància que està desolada per la pèrdua del seu pare, a qui estava molt unida. I així ho va deixar palès el 19 de març passat.

Aquell dia, fent una excepció a la seva regla de mantenir l'anonimat de la família, va compartir una foto on surten tots dos abraçats que va acompanyar d'un missatge ple d'amor: «El meu pare, a qui estimo amb bogeria. Feliç dia i feliç vida».

La mort de l'home ha deixat un dolor molt profund en la seva filla, que en aquests moments tan durs està fent pinya amb la família. Especialment, amb els seus fills i amb la seva parella actual, el cirurgià estètic José Manuel Gómez Villar.

Alicia Senovilla ha rebut el condol de molta gent

Tot just publicar la notícia, Alicia va començar a rebre moltíssims missatges de condol dels seus seguidors a les xarxes, i també de nombroses cares conegudes del nostre país.

Rosario Mohedano li ha escrit a Instagram: «Ho sento moltíssim». I Manu Tenorio li ha dit: «Tot el meu condol».

Rosa Benito, per la seva banda, li ha deixat aquest missatge: «T'envio el meu condol més sentit. Ho sento. Petons al cel».

La cantant Diana Navarro també ha volgut mostrar-li afecte en aquest moment tan delicat. «Ho sento molt, preciosa. Et mano el més gran de les abraçades», ha comentat a la publicació.

I a aquests famosos que li han donat el condol se n'hi han sumat d'altres, com Sandra Bruman, Efrén Reyero, María Toledo o Iván Troyano.

Primer pla de Rosa Benito en un acte promocional de Termix
Rosa Benito ha estat una de les famoses que han donat el condol a Alicia Senovilla | GTRES
 

Una nova i dura pèrdua per a Senovilla

La mort del seu pare ha significat una pèrdua molt dolorosa per a la presentadora del programa 'A tu vera'. I és que tenia una relació molt especial amb ell. Lamentablement, no és l'única mort que ha patit aquests últims anys i que ha marcat la seva vida.

No hem d'oblidar que fa un temps va tenir un avortament quan estava embarassada de 39 setmanes. Ella mateixa va explicar aquest episodi tan dur al públic quan es va veure amb forces per parlar-ne.

«Vaig perdre una filla perquè se li va fer un nus al cordó i la va deixar sense reg. Vaig haver de donar a llum sabent que naixeria morta i la vaig donar a la ciència», va relatar. I amb aquestes paraules va deixar tothom commocionat.

Aquest tràngol tan dur va fer que Senovilla visqués una de les pitjors etapes de la seva vida, ja que la tristesa es va apoderar d'ella. Fins i tot va haver de deixar la feina a la televisió perquè no es veia amb forces de tirar endavant. Afortunadament, gràcies al suport de la seva gent, va aconseguir sortir del pou on s'havia enfonsat.

A partir d'aleshores, es va divorciar d'Erasmo Úbeda, va tornar a la petita pantalla i es va tornar a enamorar, però ara, amb la mort del seu pare, s'ha emportat un nou revés que l'ha deixat destrossada.