Logotip de La Sexta

Una presentadora de La Sexta explica com va enxampar el seu nòvio amb una coneguda

Les xarxes socials han revelat un 'affaire' secret

Santi Alverú ha portat a la taula de 'Zapeando' un assumpte molt controvertit. El col·laborador de 'La Sexta' ha destacat com han canviat les coses des que existeixen les xarxes socials. Abans les infidelitats es podien amagar més fàcilment, però pots publicar-ho obertament sense adonar-te'n. 

Així mateix,  el col·laborador de 'Zapeando' ha ensenyat un vídeo viral en què una jove ensenya com havia descobert a través d'una fotografia que la seva parella li havia estat infidel. Però aquesta situació és més comú del que sembla; Lorena Castell, col·laboradora del programa, ha assegurat que ella va viure una situació molt similar amb una exparella.

Segons la col·laboradora de 'La Sexta', el noi en qüestió va publicar a les seves xarxes socials una imatge que el va delatar a l'instant. «Es veia reflectida en la porta una noia que jo coneixia i que sabia que m'estava jugant una mala passada», ha explicat la col·laboradora de 'Zapeando'.

No obstant això, Lorena Castell, al contrari que la jove del vídeo viral, va optar per no fer-ho públic en el seu moment perquè li va semblar lleig i ella era la que quedava malament. Tanmateix, ha aprofitat ara l'ocasió que li ha brindat el seu company Santi Alverú per llançar un avís a l'audiència de 'Zapeando': «Quan vegeu unes ulleres de sol... amplieu!».

Qui també ha sabut treure-li partit a aquest moment ha estat, precisament, Santi Alverú, que ha deixat sorpresa a la col·laboradora de 'Zapeando', mentre la resta de companys no han pogut evitar riure. El col·laborador ha preguntat a Lorena Castell si voldria tenir una cita amb ell fora del programa, un moment únic que segurament haurà ajudat a augmentar l'audiència del programa.

Aquest dimecres, 'Zapeando' s'emportava així un 7,7 per cent i 957.000 espectadors, les millors dades des de fa més d'un mes del programa presentat per Dani Mateo.

Una ruptura amistosa

La pregunta de Santi Alverú a Lorena Castell segur que anava amb una mica de trampa. Cal no oblidar que des de fa uns mesos la col·laboradora de 'Zapeando' està soltera. La seva relació amb Eduardo Dabán arribava a la seva fi i els camins d'aquesta parella, que tenen un nen en comú, se separaven.

Malgrat la seva ruptura, Lorena Castell sempre ha tingut molt clar que l'amistat entre tots dos està per sobre de tot. I és que el petit Río, que va arribar al món fa poc més d'un any, mantindrà a la col·laboradora televisiva i a l'empresari, units per sempre.

A més, Río va ser la seva millor medicina per superar la separació. De fet, les seves xarxes socials estan plenes d'imatges del petit, que és un gran lluitador. Tan sols néixer, Río va haver d'estar ingressat a la unitat de cures intensives de nounats de l'Hospital Montepríncipe, ja que la seva mare va tenir febre durant el part.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

43 dies a #quarentena

Una publicació compartida de • LORENA CASTELL • (@lorenacastell) el

En aquells moments tan durs, Lorena Castell i la seva llavors parella, Eduardo Dabán, no van voler separar-se ni un segon del seu petit. Així que es van instal·lar a l'hospital amb la seva caravana, on van dormir fins que van donar-li l'alta.