YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una presentadora de Telecinco, enxampada amb l'amant

El paparazzi Diego Raval és el que ha caçat la infidelitat en fotografies inèdites

Rostres coneguts de Telecinco posant junts
Una de les presentadores de Telecinco està en el punt de mira | Telecinco

Telecinco tremola. Cada vegada que en algun dels seus programes més famosos arriba una exclusiva, els seus treballadors s'espanten, ja que no saben de què es pot tractar: A qui pot afectar i de quina manera. Ara, hi ha un sector en concret que està molt nerviós: Les presentadores. El motiu? Que s'ha descobert que una d'elles, la qual està casada, ha estat enxampada amb el seu amant. Un fet que de sortir a la llum crearia una enorme revolada i també un problema per a aquest rostre conegut.

El paparazzi Diego Raval ha estat el que ha capturat les imatges d'aquesta dona amb un altre home. I per això no ha dubtat a donar més dades al respecte al programa on col·labora: 'Viva la vida'.

Les pistes sobre la famosa infidel

El citat fotògraf ha estat molt concís en la informació que ha atorgat d'aquesta professional de Telecinco. Tot i això, ha revelat alguns detalls d'ella perquè així la gent pugui anar intentant descobrir de qui es tracta. Així, ha exposat els següents: És una presentadora jove i està casada, té fills, l'ha enxampat de viatge amb un home que no és el seu marit, la presentadora o el seu amant van acudir a aquest viatge amb la seva parella, el seu espòs no és famós, però sí conegut, ella ha estat portada de revistes de cor en diverses ocasions, l'amant també és una persona famosa.

Aquests són els aspectes que ha donat a conèixer. Així mateix, ha indicat que no té fotografia del petó entre la citada famosa de Telecinco i la seva amant perquè «el que passa dins d'una habitació no es pot publicar».

María Patiño, en el punt de mira

Davant tots aquests detalls, un dels col·laboradors de 'Viva la vida' ha preguntat d'amagat a Diego Raval si la presentadora era María Patiño. Aquest ha estat Kiko Matamoros. No obstant això, davant d'aquesta qüestió, el paparazzi ha estat molt clar: «Podria callar i no dir-ho, ni confirmar ni desmentir-ho, però a la fi és una mala passada si aquesta persona no és. Puc dir i assegurar que María Patiño no és la persona fotografiada».

Partint d'aquesta primera descartada, ara les xarxes socials fan 'travesses' sobre la dona que podria ser la suposada infidel. Així, amb les dades que es tenen, es posa el punt de mira sobre presentadores com Carlota CorrederaEmma García, Ángeles Blanco, Sara Carbonero, Isabel Jiménez, Cristina Tàrrega, Carme Chaparro... Caldrà esperar per sortir de dubtes.


Comentaris

envia el comentari