IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els presentadors de TV3 homenatgen els seus ésser estimats amb càncer

Ho han fet dintre de la campanya 'La investigació dona vida', feta especialment per conscienciar sobre la donació de diners a 'La Marató' per la lluita contra la malaltia

Tomàs Molina mostrant el cartell amb el nom d'una amiga afectada per càncer
Tomàs Molina mostrant el cartell amb el nom d'una amiga afectada per càncer | Twitter (@TomasMolinaB)

Queden poc més de dues setmanes per La Marató de TV3 d’aquest any –el dia 16 de desembre- però ja s’està preparant tot per la gran jornada que, any rere any, serveix per recaptar grans quantitats de diners que es destinen a la lluita contra les malalties més greus.

Aquest any, els beneficis aniran destinats a la lluita contra el càncer, una de les pitjors malalties actualment. Segons dades oficials, 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones la patiran al llarg de la seva vida. Per començar a conscienciar i animar a la ciutadania a fer donacions s’ha iniciat una campanya en la qual han participat diferents presentadors i periodistes de TV3.

‘La investigació dona vida’ és el nom d’aquesta iniciativa per la qual s’ha d’agafar un cartell i escriure-hi el nom d’algun ésser estimat que hagi mort de càncer o l’hagi patit. Per la banda del darrere s’hi ha d’escriure el hastag #HoVisc i llavors es grava un vídeo mostrant les dues parts del cartell, en homenatge a aquestes persones.

Els presentadors de TV3 participen en la campanya

Han estat moltes les cares visibles de TV3 que hi ha participat, però, sens dubte una de les que més ha emocionat a estat la de Gemma Nierga. Ella presentarà, juntament amb Ramon Gener, La Marató d’aquest any i abans de fer-ho ha volgut parlar d’un cas que va tocar-la de ben a prop.

«Lo del meu nebot va ser molt dur, perquè el Daniel tenia tres anys. Era el primer net, el primer nebot, el primer tot. Era el meu fillol. Un dia li van trobar un ‘bulto’ i el metge ens va dir: ‘és un càncer. El nen morirà’», va explicar fa un temps. «Vam estar un any lluitant i pensant que sobreviuria, però efectivament, va morir al cap d'un any», va confessar.

Com ella, molts altres periodistes o presentadors de la cadena han volgut col·laborar en la bona causa i han gravat també els seus vídeos. Persones com Carles Prats, Marta Bosch, Tomàs Molina o Francesc Mauri, entre molts altres, han escrit el nom d'algun conegut afectat.

Des de 'Catalunya Ràdio', per la seva banda, també s'hi han volgut unir, fins i tot han volgut recordar persones que tothom coneixia com Tito Vilanova o Pepe Rubianes, que van morir de càncer. 

Així ha començat una campanya d'allò més emocionant en la qual estan participant un gran nombre de persones anònimes. Tot per aconseguir que La Marató d'aquest any aconsegueixi recaptar més diners que mai per una causa que ho necessita molt, la lluita contra el càncer.


Comentaris

envia el comentari