Jose Antonio Avilés podria anar a presó després del seu pas per 'Supervivientes'

L'advocada Montse Suárez ha detallat cadascuna de les condemnes

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés respondrà a tot a 'Viva la vida' | Telecinco

'Sálvame' ha convidat aquesta tarda a la lletrada Montse Suárez perquè faci una primera valoració de les faltes que ha realitzat Avilés en el seu passat i que ara estarien sortint a la llum. Dies enrere, Kiko Matamoros ja avançava que les gestes d'Avilés podrien comportar importants problemes legals, però avui l'advocada Montse Suárez s'ha atrevit a quantificar-lo.

Deixant molt clar que tot dependrà de les proves que s'aportin, Avilés haurà de respondre a acusacions de falsedat documental, estafa i suplantació d'identitat. En aquesta hipotètica suma de condemnes, Montse Suárez les ha quantificat en més de tretze anys de presó, encara que podrien ser menys si el col·laborador pot demostrar la seva innocència en alguna de totes aquestes jugades.

Kiko Matamoros afegia que en dos d'aquests casos, Avilés ho tindrà molt complicat per demostrar la seva innocència causa de la quantitat de proves que juguen en contra seva. De moment, el col·laborador segueix retingut a Hondures per l'actual situació sanitària i ja ha anunciat que ho aclarirà tot quan torni a Espanya.

Avilés admet alguns errors en el seu passat

El col·laborador no va voler entrar ahir en detalls durant el debat de 'Supervivientes'. Però sí que va admetre haver comès alguns errors en el passat i va recordar que en el seu vídeo de presentació confessava que entrava al programa per guanyar diners i saldar alguns deutes que arrossegava des d'anys enrere.


Comentaris

envia el comentari