Ha arribat l'hora: els 4 pretendents de Jorge Javier a 'MYHYV'

Surt a la llum la identitat dels nois que intentaran enamorar-lo

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020
S'apropa el tron: així són els 4 primers pretendents de Jorge Javier | GTRES

La setmana passada el programa de Cuatro, 'Mujeres y hombres y viceversa', va decidir fer-li una proposta en ferm al presentador de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez. Aquesta proposta no seria una altra que oferir-li el tron del programa. Un tron que serà del tot atípic i inèdit, perquè serà el primer de la seva història en el qual es buscarà parella a una persona que està interessada en persones del seu mateix sexe. No sabem si això forma part d'una estratègia de la cadena i que té com a finalitat obrir la porta als trons gais, una cosa que fa anys que es demana, però que mai s'ha arribat a consolidar.

El català es va estar pensant si acceptar la proposta de Jesús Vázquez i finalment, divendres passat va comunicar la seva decisió final. Aquesta no era una altra que acceptar el tron i convertir-se pròximament en tronista exprés de l'espai. Aquest se l'ha denominat exprés pel fet que solament romandrà en el programa una setmana i a més, no conviurà amb els nois en la mítica casa que posa a prova la convivència dels pretendents amb el tronista.

Totes aquestes excepcions es deuen al fet que Jorge Javier haurà de compaginar el seu treball a 'Sálvame' i la seva obra de teatre amb aquest tron i per tant, no podrà dedicar-se a temps complet al programa de Cuatro. Tanmateix, això no és un impediment per a Vázquez, perquè ell mateix ha confessat que té moltes ganes d'enamorar-se i que s'ho prendrà molt de debò, igual que espera que ho facin tots els nois que decideixin acudir a Mediaset per a conquistar-lo.

Parlant dels pretendents, avui ja hem conegut la imatge de quatre d'ells. Aquests es convertiran en els quatre primers aspirants, encara que és possible que vagin sent baixa, segons la sensació que li acabin generant a Jorge Javier Vázquez, una vegada accedeixi al tron.

'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha ensenyat ja als quatre nois sense donar massa dades sobre ells. No obstant això, Jesús Vázquez ha avançat que avui començaran a visitar el plató per a presentar-se i començar així a obrir boca de cara al nou tron.

Primeres pistes sobre els nois

Els noms dels aspirants són d'allò més comuns, encara que els seus perfils poden arribar a interessar molt al conductor de 'Sálvame'. Es tracta d'Alberto, David, Fran i David. A pesar que de moment no s'ha volgut detallar el perfil concret de cadascun, Jesús Vázquez sí que ha donat les primeres pinzellades i que ens serveixen per a anar coneixent-los una mica millor.

El primer d'ells, Alberto, es pot definir com un bon noi, atent i amb un cos envejable. El segon d'ells, David, es dedica a apagar focs, ja que és bomber i per la qual cosa, podríem atrevir-nos a dictaminar que li va el risc, l'adrenalina i que per descomptat, el seu físic és més que encomiable.

De Fran el que hem pogut saber és que és un gran amant de l'art i de la tinta, perquè no té ni una part del seu cos sense tatuar. Tant és així, que en l'única foto que hem pogut veure d'ell, es pot observar un tatuatge i que puja del seu coll. L'últim d'ells és Daniel i aquest pot resultar de gran interès per al presentador. El motiu no és un altre que comparteix una de les grans febleses de Jorge Javier, li encanten els animals i concretament els gossos.

Un vell conegut de 'Sálvame'

Quan s'ha emès a 'Sálvame' el vídeo dels quatre primers pretendents, Jorge Javier Vázquez ha decidit tirar de memòria i ha recordat que un d'ells pot ser que li resulti familiar al públic del programa. Fran va ser Míster Gai i va aparèixer en el videoclip de 'Sandovalizate', després es va convertir en socorrista, apareixent en les edicions estiuenques del programa de les tardes de Telecinco. Camina buscant la fama o l'amor? En els pròxims dies ho sabrem.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari