El preu del banyador de Jorge Javier Vázquez del qual tothom parla

El presentador ha publicat una fotografia en banyador que ha cridat molt l'atenció

Jorge Javier Vázquez a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador està provocant molt d'interès, també durant les seves vacances | Espanya Diari

Jorge Javier Vázquez està descansant a Eivissa, on tampoc s'ha lliurat de ser el centre de les polèmiques, cosa que ja li agrada. Després de treballar aquesta temporada a 'Sálvame', 'La última cena', 'Sábado Deluxe' i 'Supervivientes', el presentador ha decidit passar uns dies de desconnexió. Això sí: sempre envoltat de 'paparazzi' que capten els seus dies de descans i mar en un luxós vaixell.

Jorge Javier Vázquez ha dit que necessitava dies lliures, ja que ha finalitzat la temporada televisiva totalment exhaust. Doncs bé, la revista 'Diez Minutos' va captar a Jorge Javier Vázquez en un iot de luxe, on estava descansant amb uns amics. En aquestes imatges, podem veure a el presentador prenent el sol i descansant a la coberta d'un vaixell i només vestit amb un minúscul banyador que ràpidament ha suscitat centenars de comentaris  

A més, el mateix Jorge Javier ha publicat una fotografia en el seu compte d'Instagram, on el podem veure, d'esquena, ensenyant el banyador de la marca Dsquared2. En la publicació es poden llegir comentaris d'usuaris i usuàries criticant el presentador o destacant el seu atreviment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

«Estigues de vacances fins Nadal siusplau», «Ui, l'etiqueta», «horrible el banyador» o «Jorge, no m'agrada aquest banyador» són alguns dels comentaris que podem llegir en la publicació.

D'altra banda, també hi ha usuaris i usuàries que el defensen: «Gaudeix de les vacances», «Olé el teu bon cos, passa unes bones vacances» o «m'encanta el banyador que portes. No canviïs la teva forma de ser,  m'encantes» són alguns comentaris que es poden llegir en aquesta publicació.

Tot sobre el banyador

Doncs bé, ens hem posat a buscar el model de banyador que llueix Jorge Javier Vázquez a la fotografia. Es tracta del model 'Retro Flame Swim Briegs' de Dsquared2, i en ell s'hi poden veure les figures de les flames d'un foc, que ressalten sobre un fons completament negre. El que més crida l'atenció, sens dubte, és l'enorme logotip que apareix a la part posterior, on es pot llegir 'Dsquared2'.

Aquest banyador, que està fet a Itàlia, té un preu de 94 euros a la pàgina web de la marca (abans costava 135 euros). Jorge Javier Vázquez no ha dubtat a presumir de tipus i de banyador car a les seves xarxes socials. La marca compta, també, amb el mateix model de banyador però en tipus 'short'.

Fotografia de el banyador de Dsquared2
El banyador de Dsquared2 és apte només per als més atrevits | Dsquared2

El missatge de Jorge Javier a Morante de la Puebla

Encara que Jorge Javier Vázquez es trobi gaudint d'uns dies de desconnexió, no ha dubtat a contestar a les acusacions de Morante de la Puebla, que va afirmar a 'El Mundo' que el presentador cobrava diners de govern per defensar Pedro Sánchez.

«Diu el torero que cobro del Govern . Menteix, com el partit que li dóna suport. Vomita falsedats i ara ja és igual que surti jo desmentint perquè la brutícia ja està escampada. No hauria estranyar la seva manera de procedir sabent a qui vota perquè la manipulació és la senya d'identitat del seu partit de capçalera» explica Jorge Javier Vázquez.  

Clar, concís i sense poder evitar, tampoc durant les seves vacances, les polèmiques polítiques i els posicionaments ideològics dels quals ha fet gala al programa 'Sálvame' durant aquests darrers mesos.


Comentaris

envia el comentari