La primera acció de Marta López desrpés de ser acomiadada de Telecinco

L'excol·laboradora no vol que ningú parli amb ella a través de les xarxes socials

Marta López al plató de 'Sálvame'
L'excol·laboradora no vol que ningú parli amb ella a través de les xarxes socials | Instagram @martalopeztv

Marta López està vivint un dur revés professional. Mediaset ha decidit prescindit d'ella després que l'exconcursant de 'Gran Hermano' incomplís les normes establertes per prevenir contagiar-se de Covid-19.

Ahir es va fer pública aquesta informació a través d'una nota de premsa del grup del qual forma part Telecinco. I és que l'actitud irresponsable de la col·laboradora televisiva, sense cap dubte, ha deixat molt a desitjar.

Marta López va acudir el cap de setmana al famós festival 'Starlite' de Marbella, on se la va veure sense mantenir les distàncies oportunes i sense mascareta al costat de la seva amiga Makoke, la qual també es va comportar de la mateixa manera. Una cosa que els seus companys de 'Sálvame' van apuntar a la falta d'empatia i irresponsabilitat total.

Encara que l'excol·laboradora encara no s'ha pronunciat de moment sobre el seu acomiadament fulminant, hi ha una mesura que sí que ha pres ja. Al seu perfil d'Instagram ja no estan permesos els comentaris, una opció que sí que tenia habilitada abans del seu acomiadament. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo ya he estado aquí Look @ojuquechic

Una publicación compartida de Marta López (@martalopeztv) el

Tot apunta al fet que aquesta és la manera que ha escollit la col·laboradora per evitar preguntes incòmodes i comentaris sobre la seva nova situació laboral. I és que perdre el treball en aquests temps que corren per culpa d'una irresponsabilitat no és una cosa per estar orgullosa.

Una bona situació sentimental

Del que sí que està orgullosa la ja excol·laboradora de Telecinco és de la seva nova relació amorosa amb Efrén Reyero. Junts han compartit aquest cap de setmana a Marbella que ha canviat la situació laboral de Marta López. Sembla que l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Vicecersa' s'ha convertit en el màxim suport de Marta en aquests moments tan complicats que li està tocant viure. I és que segur que López no preveia el tsunami amb el qual s'anava a trobar a la seva tornada de vacances.


Comentaris

envia el comentari