Sandra Pica i Tom Brusse al plató de 'La isla de las tentaciones'

Sandra i Tom protagonitzen la seva primera gran esbroncada dins de 'La casa fuerte'

La desconfiança dinamita la primera setmana dins del concurs

Sandra i Tom es van conèixer en un dels llocs més inversemblants on pot començar una relació: 'La isla de las tentaciones'. Tom va participar amb la seva xicota Melyssa, ara ja exparella, per posar a prova la seva relació i comprovar si realment estaven tan enamorats com creien. La resposta és clar, no.

Aquella relació va acabar, però una nova en va sorgir i és que Tom i Sandra, temptadora del primer 'reality' han començat una història d'amor. Tots dos volen demostrar que l'amor que es processen és del tot verídic tot intentant escapar dels muntatges que ja està venent la premsa.

Les ganes de continuar en el món televisiu els ha portat a concursar al programa de Telecinci¡o 'La casa fuerte'. Allí, la parella va ser rebuda per Samira, qui ha assegurat que va mantenir un 'tonteig' i petons amb Tom mentre que aquest sortia amb Sandra. Una informació que han corroborat diversos testimonis i que està enfonsant per complet a la jove que no aconsegueix aixecar cap i donar un vot de confiança al seu xicot.

La convivència entre tots tres no està sent gens fàcil i com ha resultat s'ha desencadenat una forta discussió entre la parella. Sandra no troba el seu lloc a la vila mentre que Tom hi està molt còmode i, fins i tot, lidera als altres, deixant de banda la seva nova xicota. La seva actitud ha fet saltar pels aires tots els ànims i s'ha arribat a plantejar la seva continuïtat al concurs i si havien de continuar estant junts o no.

Sandra podria estar enamorada d'un altre concursant

Samira però no seria l'únic impediment que té la parella al programa, ja que un dels concursants que ha entrat a participar sol podria ser de l'interès de Sandra, la mateixa que ha confessat una dada del passat que tots desconeixíem, però que, segons sembla, els dos protagonistes tenen molt present.

Així doncs, Sandra Barneda ha volgut saber si Sandra Pica té alguna mena d'interès per Albert Álvarez i aquesta no ha donat una resposta clara, donant pas a una altra pregunta: Encaixa Albert amb el prototip de nois que et podrien agradar? Ha estat llavors quan ha arribat la dada més esperada de la nit.

Sandra ha confirmat que en el passat es va plantejar participar en el tron d'Albert quan aquests estava buscant l'amor a 'Mujeres y hombres y viceversa'. Una dada, que segons sembla, no ha sorprès Albert qui ha assegurat que ella mateixa ja li ho havia confessat dies enrere. Una informació que no ha agradat gaire a Tom, que ho ha intentat dissimular dient que no té res en contra del seu company i que creu en els sentiments de la seva parella.

La parella ha acceptat el repte de participar en el 'reality' quan encara està en una fase molt inicial i els sentiments són molt dèbils, ja que desconeixen com afronten els problemes i això pot fer que perdin pes com a parella de concurs, fins i tot, podrien arribar a ser expulsats de l'edició si les coses no comencen a canviar. De fet, si Samira descobreix que està en la seva mà desestabilitzar a la parella, pot ser que aquesta continuï avançant. Recordem que tots ells lluiten per un mateix premi i que només dos d'ells podran guanyar.