Vídeo: Sorpresa per qui és la primera parella d''OT 2020'

Les xarxes especulen sobre un possible relació entre dos dels concursants

Els 16 concursants d''Operación Triunfo' 2020 comencen a donar les imatges que tant agraden a l'audiència. Tot i que es tracta d'un concurs musical, bona part de la gràcia del format és que podem seguir com és la seva formació dins de l'Acadèmia en directe, però també com són les seves relacions personals. Així un dels moments més esperats pels seguidors és aquell on es confirma que ha sorgit l'amor entre dos dels concursants. 

I en aquesta edició aquest moment pot haver arribat molt aviat, si són certs els fets que s'intueixen d'un innocent comentari Anne. En una de les sales d'assajos, diversos companys intentant recordar les anècdotes viscudes la darrera nit al dormitori. Un d'ells era Flavio que feia un esforç per pensar que havia fet. La seva companya de cançó setmanal li recordava que la seva nit havia sigut moguda: «Quan estaves a... el llit de Samantha».  

Les xarxes encantades amb la possibilitat de «Flamantha»

Les imatges on Anne deixar anar la bomba no poden ser més eloqüents. Tot i que la jove intentava corregir el sentit de les seves paraules, la cara de Flavio era tot un poema. Els seus intents per dissimular sembla que van funcionar amb els seus companys però no amb els fans d''OT'. 

Les xarxes no han trigat a aplaudir la nova versió d'Almaia: Flamantha. Caldrà veure si amb el pas dels dies els dos protagonistes confirmen que realment són el primer «shippeo» d''OT 2020'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari