Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Primera polèmica a 'Supervivientes': reben un burofax amb un avís de querella

Una persona ha volgut prendre mesures per evitar que es parli d'ella al reality

La fàbrica de Telecinco no té aturador: s'acaba 'La Isla de las Tentaciones' i comença 'Supervivientes'. Aquest proper dijous 8 d'abril comença una nova edició del reality de supervivència i, a tres dies de la seva estrena, ja ha nascut la primera polèmica. 

I és que, en aquest cas, Alfonso Merlos —ex de Marta López i Alexia Rivas— ha optat per enviar un burofax a la productora i es curarà en salut. En concret, el mateix envia el burofax a Mediaset per a intentar que no se'l mencioni a 'Supervivientes 2021. 

El morbo de l'edició

Sense cap dubte, un dels atractius de la nova edició de 'Supervivientes' és que propiciarà la trobada de Marta López i d'Alexia Rivas; quelcom que va a donar lloc a la primera després que les dues es convertissin en protagonistes de l'anomenat cas 'Merlos Place'.

Durant el confinament de l'any passat, Alfonso Merlos —que aleshores estava sortint amb Marta López— va concedir una entrevista que va canviar la seva vida per sempre.  I és que aquest estava a casa seva i, en un moment concret, va passar per darrere la càmera una dona en bikini. La bomba? Doncs que es tractava d'Alexia Rivas

D'aquesta manera, es va descobrir la infidelitat de Merlos. Una infidelitat que va donar la volta a el món i que els va convertir en objectiu de la premsa als integrants del 'triangle amorós'. 

Merlos pren mesures

Alfonso Merlos va rebutjar participar a 'Supervivientes 2021' perquè sap que la seva presència seria un polvorí. Ara, però, va un pas més enllà i demana a Mediaset que ni se'l mencioni. Si ho fan, assegura que prendrpa accions legals. 

No obstant això, està clar que serà difícil que aconsegueixi el seu propòsit. I és que no es pot evitar que Marta López o Alexia Rivas parlin d'ell, perquè forma part de les seves vides. És més, possiblement sigui la primera, molt coneixedora del món de la televisió, la qui decideixi treure-ho a la llum. Sí, la polèmica està més que servida.