Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Primera víctima del documental de Rocío Carrasco: «Que se m'emportés un tsunami»

Una dona està travessant un complicat moment arran de l'emissió de la sèrie

La sèrie documental protagonitzada per Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', segueix donant molt que parlar. I és que la filla de Rocío Jurado ha posat Antonio David Flores, el seu exmarit, totalment en dubte, acusant-lo de presumptes maltractaments, el que ha comportat que fos immediatament acomiadat de Mediaset.

Ell, per tant, és la part més afectada d'aquesta exitosa producció de Telecinco sobre el testimoni de la que va ser la seva dona. Però la polèmica també 'esquitxa' els fills que l'exmatrimoni té en comú: Rocío Flores i David Flores.

I hi ha una altra persona que s'ha convertit també en víctima inesperada, encara que potser no està implicada de manera directa en les situacions que s'estan explicant. Ens estem referint, ni més ni menys, a Ana María Aldon, la dona de José Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana María Aldon, cansada de tot el que està passant

A 'Viva la vida' s'ha abordat, com en pràcticament tots els formats de Telecinco, el cas de Rocío Carrasco. És més, és en el programa d'Emma García on s'apuntava aquesta setmana que, segons sembla, Rosa Benito podria haver donat a la premsa informacions de la família en el passat. I sobre això justament se li preguntava a Aldon, que per la seva banda assegurava no saber res al respecte.

Però les seves paraules acabaven per molestar el seu company de programa, Diego Arrabal. Tant és així, que aquest acusava Ana María Aldon de no implicar-se i de 'passar de puntetes' per tot això. No obstant això, ella ràpidament decidia frenar-lo en sec, i ho feia dient: «Tu no saps com de malament ho estic passant».

Era en aquest precís moment quan la presentadora, Emma García, també es dirigia a la col·laboradora: «La imatge que dones és que no et vols mullar, i estàs en tot el teu dret que et rellisqui, però no és així». Unes paraules ratificades en aquell mateix moment per Ana María Aldon. En concret, la dona d'Ortega Cano responia: «No em rellisca. Aquesta setmana l'he passat molt malament. Tenia ganes que vingués un tsunami i se m'emportés. N'estic farta».

José Ortega Cano, també afectat per la sèrie

El marit d'Ana Maria, evidentment, també s'està veient afectat per la sèrie documental de Rocío Carrasco. I és que la seva figura ha pres protagonisme de manera important en els últims capítols. Tant és així que, per exemple, la filla de Rocío Jurada ha arribat a revelar que la seva mare es va equivocar a l'hora de casar-se amb ell.

Aquestes paraules i altres informacions que estan apareixent en els mitjans, com la suposada mala relació entre el torero i Rocío Jurado, l'estan afectant. Per aquest motiu, Aldon deixava clar que «el primer i el que més em preocupa és la salut del meu marit. Ell està bé de salut ara mateix, però no sé per què, es troba malament».I a això, afegia: «Està tot descartat, que consti, però ell se segueix trobant malament i la tensió li segueix pujant».

L'esgotament d'Ana María Aldon

Després de reconèixer que el primordial per a ella és l'estat de salut d'Ortega Cano, reconeixia que la sèrie documental de Rocío els està afectant a tots. Per això mateix assegurava estar-ne farta: «El documental és que no té fi. Jo estic esperant que arribi el final ja». Emma García, en aquest punt, aprofitava per revelar una novetat: «Queda molt, Ana Maria. Jo diria que queden els moments més claus i més importants».

Moments que, encara que afectin directament el seu marit i la família d'aquest, també l'afecten a ella. És més, aquest cap de setmana durant el programa es podia veure Aldon visiblement emocionada en diverses ocasions quan es tractava l'assumpte al voltant del documental. Aldon no podia evitar les llàgrimes, de fet, en moment claus, com quan s'emetien les imatges de Rocío Jurado anunciant que patia càncer, o quan Cristina Cárdenas explicava l'episodi de maltractaments que Rocío Carrasco havia patit per part d'Antonio David Flores.