Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Primeres acusacions de 'tongo' després del primer programa de 'Supervivientes'

Els espectadors han carregat contra el programa després de la primera emissió del reality

Ahir a la nit va començar 'Supervivents 2021', i ho va fer generant moments que estan donant molt a parlar. Ens estem referint al conflicte entre Marta López o Alexia Rivas i fins i tot a la defensa d'Olga Moreno al seu marit (Antonio David Flores).

No obstant això, no cal passar per alt tampoc que ja aquesta estrena va estar marcada per acusacions de 'tongo'. Sí, els espectadors del reality van utilitzar les xarxes socials per a deixar clar que consideren que el programa havia manipulat una situació.

En concret, no es van creure les votacions que van determinar quins concursants anaven a viure a l'illa i quins en el vaixell encallat.

La novetat del primer programa

Cada any els participants han començat la seva aventura a Hondures tirant-se al mar des d'un helicòpter. I després d'aquest instant arribava el moment en el qual es dividien en dos grups per a conviure en illes diferents.

Tanmateix, enguany es va determinar que això no anava a tornar a repetir-se. Així, des de fa dies, es va obrir una votació gratuïta a la web de Telecinco perquè el públic decidís. En concret, havien de votar als famosos que volien que fossin concursants de ple dret i visquessin en una illa. I també quines 'celebrities' preferien que residissin en un vaixell encallat per a, cada setmana, intentar guanyar-se un lloc com a participants.

I ahir a la nit es va donar a conèixer què havia decidit l'audiència amb els seus vots. D'aquesta manera, en la citada illa viuran els següents famosos: Melyssa Pinto, Lola, Omar Sánchez, Alejandro Albalá, Tom Brusse, Marta López, Olga Moreno i Gianmarco.

Així, en el vaixell residiran aquests: Agustín Bravo, Antonio Canales, Sylvia Pantoja, Alexia Rivas, Carlos Alba, Palito Dominguín, Valeria Marini i Lara Sajen.

Acusacions de 'tongo'

Durant aquests dies que la votació ha estat oberta, les xarxes socials s'han omplert de comentaris sobre qui havia de ser a l'illa i qui en el vaixell. I els comentaris han mostrat clarament les preferències del públic.

En concret, han servit per a conèixer que Gianmarco, Olga Moreno, Marta López o Alejandro Albalá no eren del grat de l'audiència. I és que, encara que tenien els seus defensors, han estat molt més els missatges en contra d'ells, deixant clar que són concursants 'odiats'.

Precisament això és el que ha portat al fet que anit sorgissin les acusacions de 'tongo' cap al programa. I és que tots aquests participants menys volguts passaven a ser dels més votats per a viure a l'illa.

Aquesta circumstància va fer que nombrosos espectadors utilitzessin les xarxes socials per a deixar clar que alguna cosa no els quadrava. Sí, per a manifestar que creien que el reality havia manipulat les votacions perquè uns certs famosos estiguessin en un lloc i no en un altre.

D'aquí ve que Twitter, per exemple, es va omplir de missatges assenyalant a 'Supervivientes', com ara aquests:

«Una hora de programa i ja comencem amb el primer 'tongo' que és portar a Marta López a l'illa, col·laboradora de 'Sálvame' i amiga de Kiko Hernández. Res més a afegir senyoria».

  • «Serà que ho heu decidit vosaltres».
  • «Quina manipulació més clara i com se us veu el plomall!».
  • «Aquest 'Supervivientes 2021' sembla que és de 'La isla de las tentaciones' i 'MYHYV'. Quin favoritisme. No em crec que tots aquests vagin a l'illa per vots». 
  • «El vot dels tres primers salts se l'emporta l'audiència, el dels altres ja som nosaltres els que decidim. Això haurà dit la cúpula de Mediaset Què no som carallots!».
  • «Mare meva, a tots els que he votat jo perquè es quedessin en el vaixell se'n van cap a l'illa, quin frau!».
  • «Tongo. La majoria va votar perquè Alejandro estigui en el vaixell i ara surten amb això».
  • «El primer programa i ja estan falsejant els vots. El que ens espera d'edició i això acaba de començar».

És clar que el succeït ha generat un gran malestar entre els espectadors de 'Supervivientes 2021'. Caldrà veure ara si aquest segueix en augment o no amb altres situacions que puguin tenir lloc. La polèmica, com és habitual, ja està servida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.