Ivonne Reyes, Carlos Lozano i les germanes Salazar, podrien anar a ‘Supervivientes’

Si s'acaben confirmant les informacions, es tractaria de la primera participació de les germanes Salazar en un 'reality'

'Supervivientes'
'Supervivientes' | TELECINCO

Tot i que encara no ha acabat el concurs de ‘GH DÚO’, Telecinco ja està buscant quins poden ser els possibles candidats per concursar en la pròxima edició de ‘Supervivientes. L’estrena del concurs està prevista per la primavera, però en els diferents programes de la cadena ja s’especula sobre qui seran els famosos que viatjaran a l'illa aquest any.

Presentadors i cantants, els primers candidats

Segons va explicar Rocco Steinhäuser al programa 'Versió Rac 1', els candidats per entrar a la propera edició de ‘Supervivientes' d’aquest 2019 són: Carlos Lozano, Ivonne Reyes i les germanes Salazar.

Carlos Lozano

El nom del conegut presentador ha estat dels primers que han sortit sobretot pel protagonisme que ha tingut els darrers mesos als platós de Telecinco per la participació de la seva ex, Miriam Saavedra, a ‘GH VIP’. Tot i que el mateix Carlos Lozano va assegurar que no volia tornar a la televisió durant un bon temps, sembla que un xec en blanc el pot haver fet canviar d’opinió, i passar a ser considerat un dels favorits per formar part del llistat de concursants.

Carlos Lozano, possible concursant de la nova edició de 'Supervivientes'
Carlos Lozano, possible concursant de la nova edició de 'Supervivientes' | CEDIDA

 

A efectes televisius i d’audiències, és evident que la seva polèmica relació amb les seves ex,Mónica Hoyos i Miriam Saavedra pot generar molts debats dins i fora del programa.

Ivonne Reyes

Encara que no suposi un fet massa engrescador el seu paper en la nova edició del concurs, Ivonne Reyes també pot protagonitzar grans moments a l’illa. Durant el seu pas per ‘GH VIP’ va sorprendre a tothom amb la relació que va tenir amb el regidor del Partit Popular, Sergio Ayala. Aquest cop, la veneçolana entraria disposada a criticar el pare del seu fill, Pepe Navarro, amb el qual manté una relació molt tensa.

Toñi i Encarna Salazar

Si es confirma la seva participació en el concurs i amb el fort caràcter que les caracteritza, les germanes Salazar, conegudes també com les ‘Azúcar Moreno’, podrien tenir un paper molt similar al que van tenir a la seva edició de ‘Supervivientes’ Alba Carrillo i la seva mare Lucía Pariente.

La participació d’Alejandro Albalá, assegurada

Qui ja té assegurada la seva participació és l’ex d’Isabel Pantoja, Alejandro Albalá. Tot i que ara mateix està a la casa de ‘GH DÚO’ participant amb la seva exparella, Sofía Suescun, el jove agafarà un avió direcció l’illa tan bon punt acabi la seva participació.

Alejandro Albalá com a 'fantasma del futur'
Alejandro Albalá com a 'fantasma del futur' | TELECINCO

 

Cal recordar que Albalá ja es va guanyar un lloc en l’edició anterior de ‘Supervivientes’, quan va visitar l’illa com a ‘fantasma del futur’ per visitar la que llavors era la seva parella, Sofia Suescun.

L’estrena de ‘Supervivientes’ està prevista per quan acabi ‘GH DÚO’

Mediaset vol mantenir la seva audiència en aquesta franja horària dels dijous amb una nova edició de ‘Gran Hermano’ i vol seguir-hi apostant amb una nova edició de ‘Supervivientes’. En aquest sentit, tot apunta que el concurs s’estrenarà un cop finalitzi ‘GH DÚO’, és a dir el mes d’abril.


Comentaris

envia el comentari