Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

El problema amb les addiccions torna a casa d'Andrea Janeiro: «Bocamoll»

Andrea Janeiro s'ha vist implicada en un gran enrenou

Andrea Janeiro Esteban, filla de Belén Esteban, es troba al punt de mira perquè la seva mare ha protagonitzat un nou escàndol. Tot va començar arran d'una entrevista que Kiko Matamoros va concedir al programa 'Sábado Deluxe'. Concretament, el col·laborador va tenir unes actituds força estranyes i gran part del públic el va acusar d'haver consumit certes substàncies.

Per la seva banda, Andrea Janeiro sempre ha estat discreta i no ha participat mai en cap enrenou, gest pel qual s'ha guanyat el respecte de tots. No obstant això, Belén Esteban, la seva mare, n'ha estat parlant molt de temps, així que és impossible que passi inadvertida. Així mateix, segons ha sortit publicat, totes dues tenen una relació molt estreta i es protegeixen l'una a l'altra.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban vol protegir Andrea Janeiro | GTRES

Belén ha confessat que en el passat va tenir molts problemes perquè patia determinades addiccions, però assegura que actualment està recuperada. Davant d'això, el públic va aplaudir la seva valentia i va valorar la sinceritat que havia tingut en tractar un tema tan controvertit. Però, l'èxit mai perdura sempre i 'la princesa del poble' està rebent moltes crítiques després del seu últim error.

Ara, però, Andreíta s'ha quedat sense alè en descobrir que la seva mare ha assenyalat públicament Kiko Matamoros, el seu company a 'Sálvame'. Sí, perquè la col·laboradora va fer-li un gest a Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, per transmetre-li una informació complexa. Belén es va tocar el nas i després va assenyalar Matamoros, atreviment pel qual els espectadors la van acusar de ser «bocamoll».

Kiko va fer una entrevista a 'Sábado Deluxe' que no va deixar indiferent ningú perquè tenia una petita taca blanca al nas. Així que, els usuaris de Twitter el van acusar d'haver consumit alguna substància i el gest d'Esteban va donar suport als rumors. D'altra banda, hi ha qui ha considerat aquest moviment com una alta traïció, ja que creuen que la tertuliana hauria d'haver estat més empàtica.

Andrea Janeiro emmudeix: «Els que hem estat a la droga»

Andrea Janeiro Esteban, popularment coneguda com a Andreíta, està molt orgullosa de Belén perquè ha deixat enrere tots els seus problemes. De fet, 'la princesa del poble' mai s'ha amagat de res: ha reconegut que va ser addicta i presumeix d'haver superat ella sola el sotrac. Fins i tot, més d'una vegada ha parlat obertament del tema i el seu discurs ha estat força aplaudit.

Esteban no responsabilitza ningú de les addiccions que va patir: «Els que hem estat a la droga ha estat perquè ens ha donat la gana». Aquest tipus de declaracions van ser força aplaudides pels espectadors de Telecinco, però la tertuliana ha comès un greu error. I és que, suposadament, va fer un gest a Jorge Javier per informar-lo que Kiko Matamoros podria haver pres alguna substància.

Tot són teories que circulen a les xarxes socials, i potser Esteban no va voler dir el que tothom pensa que va dir. Malgrat això, el gest que va fer al 'Deluxe' no ha deixat indiferent ningú i ha desfermat tota mena de rumors. Alhora, els fans de Matamoros l'han atacat a Twitter perquè consideren que és la culpable que Kiko estigui en boca de tots.

Andrea Janeiro descobreix l'enemistat històrica

Ara és quan Andrea s'ha adonat que la relació entre Belén Esteban i Kiko Matamoros amaga moltes ombres. Sí, perquè encara que volen semblar ser amics fora de càmeres, no és veritat. De fet, s'han enfrontat en infinitat ocasions i Andreíta va sortir perjudicada en la seva darrera discussió.

En concret, quan Matamoros va parlar públicament d'Andrea, Belén no va trigar a parar-li els peus perquè no vol que ningú no pronunciï el nom de la seva filla. Tanmateix, el col·laborador pensa que la primera que ha situat al punt de mira la jove és Esteban. Una diferència d'opinions que va causar un enfrontament que encara continua generant enrenou.