El problema de salut que arrossega Kiko Matamoros des de fa un any

La parella del col·laborador s'ha preocupat molt pel seu estat de salut

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros està passant una mala època | CatalunyaDiari

Per segona tarda consecutiva, Kiko Matamoros ha abandonat el plató de 'Sálvame' quan els col·laboradors han començat a parlar de temes relacionats amb la seva persona. Ahir explicàvem com el tertulià va haver d'acudir al servei d'infermeria de Mediaset, després que el programa li notifiqués que havien parlat amb la seva exdona, Makoke. En aquell moment, els seus companys es van preocupar molt per ell, tot i que més tard va tornar i va explicar que la situació l'havia desbordat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquesta tarda ha passat alguna cosa semblant. El programa tornava a treure a la llum el que va passar ahir amb el col·laborador i aquest, al cap de pocs minuts, tornava a anar-se'n causant de nou la incertesa entre la resta de l'equip. En aquesta ocasió, els temes que han perjudicat Matamoros han estat de nou la mala relació que manté amb la seva exdona Makoke, també el distanciament que manté amb Sofia Suescun després que se la relacionés amb ell i, finalment, el tracte que manté amb els seus fills.

Després d'un tall publicitari, Kiko ha tornat a entrar al plató i ha explicat què li estava passant. En aquest moment, ha relatat que des de fa un any pateix aquest tipus d'episodis, en els quals no sap gestionar la situació i li provoquen un bloqueig que li impedeix continuar defensant els seus arguments a la televisió.

Els fills de Matamoros molt preocupats pel seu pare

A la tornada, el col·laborador explicava que durant aquesta estona els seus fills s'havien posat en contacte amb ell, amb la intenció d'anar a buscar-lo a la televisió per emportar-se'l al metge. Finalment això no ha estat necessari, ja que Matamoros ha tornat al seu lloc de treball. Per altra banda, la seva parella Marta li ha fet prometre que l'endemà aniria a la consulta del metge, i el col·laborador ha dit que ja es veuria.


Comentaris

envia el comentari