Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

El problema de salut que pot arruïnar el pas de Kiko Matamoros per 'Supervivientes'

Kiko Matamoros no ha començat amb bon peu al programa

Kiko Matamoros començava el seu pas per 'Supervivientes' posant les expectatives molt altes. «Vaig demanar que volia fer el salt més alt de totes les edicions i batre un rècord», declarava.

«Vull demostrar-me a mi mateix que es pot viure sense additius ni conservants. Vaig amb la intenció que em serveixi per a alguna cosa», assegurava el tertulià.

Tot i això, sembla que Matamoros ha decebut l'audiència gairebé des de la seva arribada. Queda clar que el col·laborador no està en el seu millor moment, el qual que ha donat peu que alguns dels seus companys de 'Sálvame' facin broma amb els seus problemes de salut.

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
Kiko Matamoros durant el salt de l'helicòpter | Mediaset

«Té una salut complicada. Sembla Darth Vader, respira estrany», insinuava Laura Fa. Una cosa davant del que Jorge Javier Vázquez explotava: «No t'atreveixes a dir-s'ho a la cara».

«Té aquests problemes als pulmons», explicava el presentador referint-se al consum de tabac. «Va dir fa un mes que se n'anava a 'Supervivientes', per què no li ho vas dir abans que marxés?», prosseguia en el seu atac Vázquez.

Imatge de Kiko Matamoros i Juan Muñoz a la zona de nominacions a Supervivientes
Kiko Matamoros travessa les seves hores més baixes al 'reality' de supervivència | Mediaset

«Per què no vas dir: 'Com aniràs amb els problemes respiratoris?' Per què has hagut d'esperar que se n'anés a Hondures?», li preguntava obertament.

«Perquè no era a l'escaleta», responia la Laura. «Aquí ara ningú pot criticar Kiko, perquè no volen que els caigui res a sobre quan torni», sentenciava.

«No es pot utilitzar un problema de salut que té, com és la respiració, per fer mofa i fer conya», advertien. Tot i que tots coincidien que el pas de Matamoros per Hondures està deixant molt a desitjar.

Kiko Matamoros, qüestionat pels seus companys de 'Sálvame'

«Està desubicat», opinaven des de 'Sálvame'. «Kiko aquí projecta una imatge d'un paio molt més jove i allà té l'edat que té i això a ell que és molt presumit ha d'estar-ne constant moltíssim».

A més a més, Jorge Javier s'atrevia a predir que «dijous a la gala Kiko em dirà que això no era el que ell pensava i que vol sortir».

I afegia: «Està a punt d'entrar a un bucle, però serà una grip». «Crec que li va fer ràbia no poder llençar-se més amunt des de l'helicòpter, ell és molt orgullós i sé que això no li va agradar gens», sostenien.

Marta López i Kiko Matamoros
Marta López Álamo, la defensora més gran de Kiko Matamoros | GTRES

Fins i tot Makoke s'atrevia a opinar sobre les primeres hores del seu ex al 'reality' de supervivència. «Sincerament he de reconèixer que em va fer pena quan el vaig veure a la prova, em va donar certa tendresa veure'l com estava», deixava anar.

«Kiko abans, quan estava amb mi, feia bici i boxa, però fa anys que només fa peses, ja no fa càrdio i no té res de fons», li llançava una indirecta a l'actual parella de Matamoros, Marta López Álamo.

«No entraré, però no crec que faci pena. De veritat, no entraré en el que digui ningú extern a mi o a Kiko», replicava la model.

▶️ El apoyo que ha recibido Anabel Pantoja para Supervivientes

«L'estic veient molt participatiu, està respectant en tot moment la convivència», donava la cara pel tertulià. De la mateixa manera, és veritat que Kiko Matamoros batalla des de fa temps contra diversos problemes de salut, que sembla que comencen a passar-li factura.

Kiko Matamoros amb ulleres de sol
Kiko Matamoros, qüestionat pels seus companys de 'Sálvame'  | GTRES

Per començar, fa nou anys li van diagnosticar glaucoma. «Avui ja no tinc visió a l'ull dret. A l'altre en tinc prou», confessava ell mateix a 'Sálvame'.

Però també, una altra vegada es veia obligat a abandonar el programa per uns dolors força insuportables. «Ha patit un pinçament i ha hagut d'anar abans a casa», explicaven.

Tot i això, de moment, tots estan al corrent de veure l'evolució que tindrà el tertulià en els propers programes o si acabarà superant l'experiència de supervivència.