Marta Riesco posant

El problema de salut de Marta Riesco és «mental i greu» i ja no surt a Telecinco

Una cara de la cadena revela el preocupant estat de Marta Riesco

Marta Riesco encara no ha aparegut pels platós de Telecinco després d'agafar la baixa laboral fa algunes jornades. I és que va decidir fer-ho per allunyar-se de tota la pressió mediàtica que ha patit després de sortir a la llum la història amb Antonio David.

 

Una història que ha fet aigües, malgrat que aquesta setmana s'ha sabut que el seu mediàtic amor va començar fa ni més ni menys que dos anys. Parlem d'una història molt oculta, ja que la dona de l'andalús no en sabia res de l'amor amb la jove, i potser amb algunes dones més.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco està afectada mentalment per la seva relació amb Antonio David | CatalunyaDiari

La membre de El programa de Ana Rosa s'ha vist acorralada per la premsa rosa. I malgrat que volia que aquest tema no l'afectés a la vida diària, li ha pogut la pressió i ha hagut de deixar la feina per un temps.

Preocupa l´estat de salut de Marta Riesco

El seu amor amb Antonio David, malgrat que aquest dimecres es publicava per Semana que haurien trencat, ha estat un motiu perquè la treballadora de Telecinco digués prou. El millor que li pot haver passat és apartar-se dels focus i reflexionar sobre tot el que ha passat a la seva vida més privada.

D'altra banda, fa uns dies eren preocupants les imatges que arribaven de Marta Riesco. La vèiem entrant a la López Ibor, un centre de salut mental especialitzat en trastorns psiquiàtrics.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco, a l'ull de l'huracà durant l'últim mes, ha decidit deixar la televisió durant un temps indefinit | Telecinco

Tot i ser una visita ràpida, molts posaven el focus en el seu estat de salut, que s'hauria vist afectat per tot aquest cicló mediàtic. Un huracà d'emocions, i algunes grans decepcions, que han sobrepassat Marta Riesco.

«Vaig trobar Marta Riesco molt baixa d'ànims»

En aquestes últimes hores, poc n'hem sabut i amb prou feines ha utilitzat la xarxes socials per compartir algun stories. El cas és que fa uns quants dies que no dona senyals de vida.

Aprofundint més en aquest assumpte, una cara de Telecinco ha donat una mica més de llum a la situació de Marta i ho ha fet en ple directe de Sálvame. Estem parlant del valencià Sergi Ferré, que s'ha expressat sobre el preocupant estat de Riesco.

Sergi Ferré posant somrient
Sergi Ferré ha donat l'última hora de l'estat de Marta Riesco a 'Sálvame' | Xarxes socials

Després de sortir de forma pública aquestes fotografies de Marta Riesco a la coneguda clínica madrilenya, Sergi Ferré, reporter de Sálvame, va contactar amb ella per saber com es trobava. «Vaig trobar Marta molt baixa d'ànims», començava dient.

Marta Riesco pateix un «problema de salut mental greu»

Ferré va explicar a l'audiència del programa que la jove «em va autoritzar a dir que li havien donat una baixa laboral per un problema de salut mental greu. I em va autoritzar a poder-ho dir, potser, per frenar una mica la pressió que estava rebent».

«L'he tornat a trucar, però no m'ha contestat. Estem pendents d'ella», continuava Ferré durant una connexió en directe des del plató de Telecinco.

Imatge del pati de la casa d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco encara no ha tornat al plató del seu programa | Xarxes Socials

Abans de canviar de tema, el reporter valencià ha apuntat que «està previst que demà pogués rebre l'alta. I ja es podria reincorporar a treballar, però dependrà de la recuperació», exposava el conegut.

Després de les seves paraules, s'obria el debat al programa de La Fàbrica de la Tele, on certs col·laboradors, com Víctor Sandoval, retreien els motius de la jove per deixar la seva feina. El mateix Sandoval va apuntar que les baixes laborals relacionades amb la salut mental no solen ser de tan pocs dies.