Els problemes de salut que Kiko Hernández amaga sota els seus guants

El col·laborador ha aparegut al plató de 'Sálvame' amb uns guants compressors de color negre

D'algun temps ençà la salut de Kiko Hernández ha cridat l'atenció dels espectadors de 'Sálvame'. El col·laborador ha arribat en més d'una ocasió al plató amb unes certes dificultats que deixen en evidència que alguna cosa no marxa del tot bé. Si fa uns mesos eren uns molestos dolors a l'esquena els que l'obligaven a romandre en una cadira de rodes, ara un nou element ha preocupat els seus fans.

Fa uns dies Hernández es va posar al capdavant de 'Sálvame Limón' lluint un misteriós guant negre que només permetia ensenyar la gemma dels dits. Un curiós complement que, al principi, només va utilitzar en una de les seves mans, però que a mesura que han anat passant els dies, també ha hagut d'emprar en l'altra extremitat.

La raó que Kiko Hernández porti guants

Kiko Hernández és un dels personatges televisius que amb més zel guarda la seva intimitat. D'aquí ve que quan trepitja el plató de 'Sálvame', tots els ulls estiguin posats en la seva persona en un intent de descobrir algun aspecte de la seva vida privada depenent de com es comporti o, fins i tot, l'estilisme que ha triat per al moment.

Per això quan es va posar davant de la càmera amb els guants, la seva aparença no va passar desapercebuda ni per a l'audiència ni per a la resta dels seus companys. «Em terroritzen aquests guants negres» va deixar anar Jorge Javier només entrar en el plató. El que potser molts no saben és que Kiko Hernández no porta aquests guants per gust, si no per a pal·liar les molèsties que la malaltia que pateix des de fa anys està causant-li cada vegada amb més freqüència.

Encara que el col·laborador no ha explicat en directe quina és la malaltia que pateix, va ser el mateix Kiko el que el va explicar en una de les poques entrevistes que ha realitzat per a la premsa escrita. Es tracta d'una malaltia degenerativa que no té cura i que li provoca greus problemes de mobilitat i molèsties contínues com a burxades, que a vegades li impedeixen fer unes certes tasques.

La malaltia de Kiko Hernández

Va ser l'any 2019 quan el col·laborador més àcid de 'Sálvame' confessava que li havien diagnosticat artritis psoriàsica. Una malaltia autoimmune i sense tractament que la pateix entre un 10 i un 30% de la població espanyola. Aquest tipus d'artritis es caracteritza per dolors i inflamació en algunes articulacions que arriben a dificultar la mobilitat d'aquestes.

Amb el pas del temps, la malaltia podria agreujar-se arribant a paralitzar per complet unes certes parts del cos. «No puc moure bé la mà dreta, m'agafen burxades i tinc els dits gairebé immòbils» confessava Kiko Hernández per a una revista. Encara que en l'actualitat no existeixi una cura, hi ha uns certs tractaments que ajuden a evitar que les articulacions s'inflamin o causin dolor.

Tal és l'angoixa que sent el col·laborador pels efectes de la seva malaltia, que va arribar a manifestar públicament el seu malson més gran: «Em fa por que em caiguin les meves filles». És per això que Kiko Hernández ha necessitat l'ajuda d'uns guants compressors especials per a l'artritis, per a pal·liar les molèsties que està patint des de fa dies a les seves mans, extremitats on amb més freqüència està notant els efectes de la malaltia.

Mitjançant aquests guants i la ingesta d'analgèsics i altres medicaments, el col·laborador pot anar suportant els dolors i controlant la inflamació, la qual cosa l'ajuda a continuar fent les tasques habituals. Encara que en aquesta ocasió han estat les seves mans les afectades, fa uns mesos va ser la seva esquena la que va començar a fer-li mal.

«Això és per l'artritis psoriàsica, que ara m'ha provocat lumbàlgia» confessava als seus companys de 'Sálvame' després que aparegués en el plató en cadira de rodes. «Assegut no em fa mal res, però si m'aixeco veig a Sant Pere» afegia afectat per la situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari