Nagore Robles en una foto d'Instagram

Els contratemps de salut de Nagore Robles que preocupen a Sandra Barneda

Nagore s'enfronta a una situació inesperada

Nagore Robles, que fa uns dies explicava que l'havien 'tret de l'armari' a la força, ha realitzat una altra confessió als seus seguidors. Els ha donat a conèixer que no travessa un bon moment i és que té un problema de salut. D'aquí ve que la seva nòvia, Sandra Barneda, estigui preocupada i pendent d'ella en tot moment.

Ha revelat que té afectat un genoll, que li provoca dolors i coixesa. I, al mateix temps, ha acabat afirmant que els resultats de les proves mèdiques no han estat els esperats.

Nagore confessa que està de baixa pel seu problema de salut

Nagore Robles és molt activa en xarxes socials i precisament ha utilitzat aquestes per a sincerar-se amb els seus fans. Els ha contat que pateix un problema de salut en el genoll. I també que està «bastant baixa d'ànims pels resultats de la ressonància que feia dies que esperava».

A això, ha afegit: «El meu genoll té una complicació amb la qual no comptàvem».

Aquesta circumstància la té trista i preocupada per la lesió en si. És més, ha reconegut que està «enfadada amb el món», entre altres coses perquè fa un mes i mig que no pot fer esport. I és que «per a una esportista com jo, això és un problema enorme».

«Sembla que el destí em tenia preparada una aturada, precisament quan més volia córrer. El meu ritme diari ple de treball, trucades, reunions, emails, whatsapps, enregistraments, edicions... Fa que em posi nerviosa amb molta facilitat. Així que vaig aprendre des de petita a evadir-me i meditar fent exercici».

A això ha afegit: «Destenso fent una horeta d'esport i us asseguro que res em senti igual de bé, o gairebé res».

Nagore té un suport important, a més de Sandra Barneda

A més d'en la seva nòvia, la seva mare o la seva germana, Robles ha trobat un suport més en aquest complicat tràngol: el seu pare. Ha anat a visitar-lo aquests passats dies i ha decidit compartir els moments que han viscut.

En concret, ha explicat: «Li dic que el meu genoll té una complicació. La seva primera resposta va ser 'Doncs xavala, això és una avaria molt grossa'».

Unes paraules a les quals ella va respondre dient: «Gràcies per animar-me, 'aita', però prefereixo parlar aquestes coses amb un professional. Si et sembla ens distraurem amb altres coses aquest cap de setmana».

Així mateix, ha reconegut que ell «estava preocupat. Feia dies que em veia coixejar mentre jo intentava dissimular el dolor en caminar, però la seva manera de transmetre-ho va ser aquella. Per descomptat, la seva resposta no és el que volia escoltar, però ell no sabia quina era la meva necessitat».

«Ningú sap quina és la nostra necessitat, a vegades ni jo mateixa m'entenc».

En aquest punt, ha deixat de manifest que es va sentir molesta pel comentari del seu progenitor i fins i tot per algun comportament. Així, ha exposat: «Quan vaig baixar a la platja vaig pensar que amb el poc temps que veig al meu pare no entenia com no baixava amb mi».

«Ell preferia netejar la casa per segona vegada i fer una maleïda truita en comptes d'estar junts. Prenia el sol cabrejada amb ell, amb la truita, amb el meu genoll, amb la vida. Em vaig ficar en la mar i mentre em banyava vaig visualitzar al meu pare».

Paraules a les quals ha afegit que després va pensar les coses i va comprendre a aquell.

Ha dit: «El vaig visualitzar comprant la meva cervesa favorita, alvocats, el meu pa per a esmorzar i fent la truita durant dues hores, a poc a poc. Vaig comprendre que el meu pare m'estava estimant i cuidant a la seva manera, com ell sap, com ha après. Estic aprenent a comunicar-me amb ell i, sobretot, a acceptar-lo».

«No és fàcil, us ho asseguro, però estic segura que l'intent valdrà la pena. Encara soc a temps de crear nous records junts, els dos estem gaudint a poc a poc del temps junts. Mai és tard per a aprendre a estimar».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.