Problemes per a 'Sálvame': Antena 3 prepara un programa semblant per les seves tardes

Antena 3 estaria pensant a estrenar un nou programa del cor i eliminar 'Ahora caigo' de la seva graella perquè Arturo Valls està desmotivat

Antena 3 va decidir desvincular-se del món del cor i posar fi a  programes com 'Dónde estás corazón'. La direcció va considerar que no era rendible competir contra Telecinco i, per tant, van decidir apostar per uns continguts molt més familiars i allunyats de la premsa rosa.

Així doncs, Antena 3 va provar amb els concursos, que finalment s'han anat guanyant un lloc a la graella amb força èxit. No obstant això, aquesta bona ratxa podria estar arribant al seu final i per aquest motiu, Atresmedia estaria valorant tornar a apostar per la crònica rosa. De fet, ja fa uns mesos que es rumoreja que la podria haver contractat al mític presentador de 'Salsa Rosa', Santi Acosta, per presentar un programa molt similar a 'Hormigas blancas'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara bé, amb l'arribada de la pandèmia, Antena 3 va considerar que no era el millor moment per estrenar un nou programa. No obstant això, ara podria ser un bon moment per recuperar-lo. A més, en les últimes hores hem pogut saber, gràcies al col·laborador radiofònic Rocco Steinhäuser, que Arturo Valls se sent una mica desmotivat amb 'Ahora caigo' i que, per tant, s'estaria plantejant deixar el programa. 

Malgrat que la cadena està buscant un substitut per mantenir el programa en antena, també existeix l'opció d'estrenar un programa molt similar a 'Sálvame' per a les tardes d'Antena 3 a partir de setembre.

Segons informa Rocco, Atresmedia li hauria proposat a Alfons Arús traslladar el seu programa 'Aruseros', que funciona molt bé en els matins de La Sexta, a les tardes d'Antena 3. Així doncs, estarien obligats a competir contra 'Sálvame' i adaptar-se a un nou horari. En cas que Arús acceptés aquesta oferta, la cadena hauria de reestructurar tota la seva graella, mantenint algun dels seus concursos, però eliminant altres per donar pas a l'actualitat del cor.

La resposta d'Arús

No obstant això, Arús no ha acceptat l'oferta i ha demanat continuar amb el seu horari. Per tant, Antena 3 està buscant un nou presentador que vulgui fer-se càrrec; potser seria un bon moment per valorar que torni Jaime Cantizano, que va presentar l'últim programa del cor a Antena 3.Cal recordar que Telecinco va aconseguir guanyar a la competència i, fins i tot, els col·laboradors de Cantizano van acabar deixant Atresmedia per fitxar per Mediaset. De fet, molts d'ells han arribat a ser presentadors, com és el cas de María Patiño o Gema López, dos pilars fonamentals a Telecinco.


Comentaris

envia el comentari