Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

'El programa de Ana Rosa' critica la forma de vida de Carles Puigdemont a Bèlgica per ser «poc modesta»

Han fet dos vídeos per mostrar com és la vida de Puigdemont lluny de Catalunya
Ana Rosa Quintana | cedida

 

Ana Rosa Quintana ja ha mostrat moltes vegades que Carles Puigdemont no és precisament una persona del seu grat. De fet en més d’una ocasió ha criticat i fins i tot s’ha burlat de Puigdemont i la seva forma d’actuar amb Catalunya.

 

Després de l’exclusiva dels missatges a Comín, ara a ‘El programa de Ana Rosa’ han tornat de nou a carregar contra Puigdemont, parlant aquest cop de la seva vida fora de Catalunya i arribant, fins i tot, a citar la paraula «malcriat».

Crítiques constants a la vida de Puigdemont

Durant el programa es va emetre un vídeo amb el qual Ana Rosa pretenia mostrar la vida «poc modesta» de Carles Puigdemont a l’exili a Bèlgica. De fet a una de les primeres frases que es poden sentir parla de la casa a la qual viu, dient que és «el seu últim luxe».

 

 

El vídeo és doncs, una crítica constant a la forma de vida de Carles Puigdemont a Bèlgica. Fins i tot s’arriba a mencionar comentaris, suposadament de premsa belga, que el cataloguen com a «malcriat». A més es diu que és inevitable comparar la seva vida «amb la de Junqueras a la presó».

 

Una de les frases destacades de la presentadora, Ana Rosa, ha estat una dedicada directament a Puigdemont. Quan una de les tertulianes del programa es preguntava que passarà a Catalunya i amb Puigdemont en els pròxims mesos, ella contestava: «No serà president i es quedarà com una joguina trencada».

A més a més, en un altre vídeo, ‘El programa de Ana Rosa’ vol deixar constància de com la premsa belga es mofa de Puigdemont. D’aquesta manera expliquen que se li ofereixen una mena «d’alternatives com a sortida al món laboral». Unes feines que el programa ha volgut exemplificar amb muntatges de Carles Puigdemont.

 

 

Així és com, un cop més, ‘El programa de Ana Rosa’ crítica en forma d’una espècie de burla a Carles Puigdemont, cosa que ja ha fet en altres ocasions. És el cas per exemple del moment en què Ana Rosa va burlar-se de la investidura telemàtica de Puigdemont fent un símil amb ella mateixa presentat el programa des d’un plasma.