Pepe Navarro i Ivonne Reyes.

'El programa de Ana Rosa' té la prova final del fill d'Ivonne Reyes i Pepe Navarro

L'espai matinal de Telecinco ha revelat si Pepe Navarro és el pare del fill d'Ivonne Reyes o no

Fa anys, un jutge va determinar que Pepe Navarro, després de negar-se a fer-se a una prova d'ADN, era el pare del fill d'Ivonne Reyes, Alejandro, a qui, des de llavors, li ha passat la pensió pertinent. Dissabte passat, però, Navarro es va asseure al 'Deluxe' per a desmentir-ho.

Va exposar que sabia que el noi no era fill seu perquè així ho determinaven dues proves de paternitat. Una que s'havia fet amb l'ajuda de la seva filla Andrea i una altra que la veneçolana li havia fet d'amagat.

Els dos tests han sigut notícia des de llavors, tot i que Ivonne ha negat que n'hagi fet cap.

'El programa de Ana Rosa' ha pogut certificar l'existència d'aquestes dues proves i fins i tot n'ha donat a conèixer els resultats.

'El programa de Ana Rosa' resol què diuen les proves de paternitat de Pepe Navarro

Ahir, l'espai dels matins de Telecinco va enviar un equip al lloc on es van dur a terme les dues proves esmentades, Labgenetics. Allà han pogut entrevistar el director, Jorge Puente, que ha resolt tots els dubtes que hi havia al respecte.

Va començar dient: «Rebem un burofax del senyor Navarro dient-nos que, segons la llei de protecció de dades de caràcter personal, té dret a saber si el seu ADN ha estat analitzat al nostre laboratori sense la seva autorització».

Pepe Navarro somrient a càmera
Pepe Navarro assegura que no és el pare d'Alejandro Reyes | Europa Press

«Quan ho mirem al nostre sistema informàtic, veiem, per a sorpresa nostra, que efectivament el seu ADN coincidia exactament amb una tassa que havia portat un detectiu per a fer una prova de paternitat».

Va deixar clar, per tant, que sí que existia la prova que Reyes negava.

Tot seguit, va explicar com es van fer les dues proves. «El 2017 es va presentar un detectiu amb un sobre tancat i lacrat amb una forquilla». Una forquilla que Andrea, la filla de Pepe, havia aconseguit d'Alejandro.

Un any després, va aparèixer un altre detectiu amb una tassa «precintada en un sobre tancat i dos bastonets. En un hi deia "mare" i a l'altre, "fill". Se'ns va dir que s'analitzés la tassa i que es comprovés quina relació tenia l'ADN amb els dels bastonets».

En aquest punt va ser quan es va venir a indicar que l'ADN de la forquilla i el del bastonet del fill de la segona petició eren idèntics. Va explicar: «Són de la mateixa persona», i aquest era Alejandro.

Alejandro i Ivonne Reyes
Segons el laboratori, Alejandro no té parentesc amb Pepe Navarro | GTRES

Aleshores, el director del laboratori va exposar: «D'aquesta persona, no en sabem el nom perquè no se'ns va dir ni en una prova ni en l'altra. Però coincideix tant amb la primera, que es va fer Andrea per a saber si aquesta persona era el seu germà, com en la segona, en què van venir una mare i un fill per a saber si aquest senyor era el pare».

Tot seguit, va revelar que els resultats dels dos tests coincidien. Van determinar que «el donant de l'ADN de la tassa no podia ser el pare del jove. És 100% fiable».

D'aquesta manera, va deixar clar que Pepe no és el pare del fill d'Ivonne.

A més, davant els rumors que havien sorgit, es va exposar que sempre es va complir la cadena de custòdia dels elements analitzats. Fins i tot que els corresponents detectius tenen vídeos on es veuen els 'protagonistes' fent ús de la forquilla i de la tassa que es van analitzar.

Els tertulians reaccionen davant la notícia

El descobriment que Navarro no té parentiu amb el jove no va deixar indiferents els col·laboradors de l'espai matinal. El primer que va parlar va ser Alessandro Lecquio, que, vehementment, va deixar anar: «El debat només el podria tancar Alejandro. I no té ganes de fer-ho perquè no vol deixar la seva mare amb el cul a l'aire».

«Ivonne Reyes és una actriu, i per dins està rebentada. El 99,9% de la gent sap que Navarro és el pare legal, però no el biològic».

Joaquín Prat, per la seva banda, va ser molt concís: «Està clar». I Patricia Pardo va dir: «Senyor Pepe Navarro, si hagués escopit al pot, s'hauria acabat el problema».