El 'Programa de Ana Rosa' situa Lleida on hi ha Tarragona

Han col·locat les províncies dins del mapa de manera incorrecta

 

El posicionament de ‘El Programa de Ana Rosa’, durant el període transcorregut des de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre fins a la fi de la campanya electoral, ha estat notable. El matinal de Telecinco ha estat un agitador, juntament amb ‘Espejo Público’, de les audiències espanyoles durant el ‘procés’.

 

El problema apareix quan es cometen greus errors com el d’aquest matí, quan els responsables de l’emissió han permès que s’emetés un mapa de Catalunya on Lleida estava ubicada a l’espai geogràfic destinat a Tarragona.

Confusió de províncies

L’errada ha aparegut durant la denominada jornada de reflexió, en la qual s’hauria de comentar, de manera mínima, l’actualitat política. D’aquesta manera, es permetria un dia on els electors poguessin meditar la millor alternativa a escollir pel futur Govern. No obstant això, Ana Rosa ha entrat a valorar el cost de cada escó dins del Parlament, moment on ha sorgit el greu error que no va poder evitar.

 

En mostrar un petit mapa de Catalunya, dividit en les quatre províncies, la infografia presentada comptava únicament amb les regions de Barcelona i Tarragona assenyalades. El problema ha sortit en veure que, en la segona, en lloc d’escriure el seu nom correctament, han posat Lleida. Aquesta errada ha enfadat a molts seguidors, principalment als residents en aquests territoris, els quals no s’han pres bé una confusió d’aquestes característiques.

 

'El Programa de Ana Rosa' protagonitza un sorprenent error  | Telecinco

 

Possibilitat de majoria independentista

Les eleccions que se celebraran aquest 21 de desembre posaran un punt final a un procés d’inestabilitat política, després de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya, el qual va provocar el final del Govern de Puigdemont. No obstant això, no està clar quins seran els resultats que esdevindran d’aquestes eleccions i inclòs es considera probable la possibilitat que, un cop acabada la jornada, els partits independentistes tornin a governar, amb una majoria absoluta.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris