El programa '¡Boom!' atura les seves gravacions per la mort de José Pinto

La mort de l'exconcursant de l'equip 'Los Lobos' ha afectat profundament al programa, que ha decidit paralitzar les gravacions en senyal de condol

'Los Lobos' només va gravar el programa d'homenatge
'Los Lobos' només va gravar el programa d'homenatge | Antena 3

La mort del rei dels concursos televisius José Pinto, ha afectat profundament la productora Gestmusic i el programa ‘¡Boom!’ d'Antena 3, l’últim programa en què se’l va veure a televisió. Tant és així que s’ha decidit aturar les gravacions dels integrants de l’equip ‘Los Lobos’ fins a mitjans del mes de març.

José Pinto era exmembre de l’equip de ‘Los Lobos’ amb qui va estar concursant fins al mes de desembre, quan va decidir tornar al seu poble i deixar la televisió, al·legant motius personals. La seva trajectòria en concursos de televisió era molt solvent, i havia obtingut un èxit rotund en tots els programes en què havia participat, entre d’altres, ‘Saber y Ganar’ y ‘Pasapalabra’.

 

El programa '¡Boom!' mostra el seu condol

Dimecres passat, en saltar la notícia de la seva sobtada mort a causa d’un infart, les gravacions de ‘Boom’ d’aquell dia van quedar suspeses. Així, el conductor del programa Juanra Bonet i els seus excompanys d’equip van voler retre homenatge a José Pinto i dedicar-li unes afectuoses paraules de comiat: 

 

«Volem dir que des del programa ens hem sentit afortunats per poder compartir tant temps amb ell. Ens sentim uns privilegiats. Una abraçada als seus amics, a la seva família i a tot Casilla de Flores. El durem sempre en el cor. Bon viatge, José».

 

Juanra Bonet li dedicava unes boniques paraules de comiat
Juanra Bonet li dedicava unes boniques paraules de comiat | Antena 3

 

La productora encarregada del programa ha comunicat que les gravacions es pararan en senyal de respecte i perquè els integrants de l’equip es recuperin de la notícia. D’aquesta manera, tenen previst reprendre-les l’11 de març; tot i això el programa seguirà en antena, ja que tenen suficients episodis gravats amb anterioritat com per a cobrir la seva franja durant aquests dies.

 

Programes d'altres cadenes se solidaritzen

La mort d’aquest concursant tan prolífic, que va dir i demostrar amb fets que «ser culte no és contradictori amb ser de poble», ha unit totes les cadenes i els seus respectius programes d’entreteniment per mostrar la tristesa que ha significat la seva pèrdua.

El seu pas per altres concursos ha deixat una petjada considerable, tant és així que els presentadors Christian Gálvez i Jordi Hurtado van voler unir-se a l’homenatge i oferir el seu condol a la família i amics. Un gest que el programa ‘¡Boom!’ no dubtava ni un moment en agrair.

 

 

Comentaris

envia el comentari