Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El programa 'Economia en Colors' no continuarà a TV3

La cadena pública catalana no emetrà una tercera temporada
Imatge de Xavier Sala-i-Martin i Tian Riba, presentadors d''Economia en Colors'. | CCMA

 

El programa de TV3 ‘Economia en Colors’, presentat pel l’economista Xavier Sala-i-Martin i el periodista Tian Riba, no continuarà formant part de la graella de programació de la cadena pública catalana el curs vinent. 

 

En una entrevista a ‘Rac1’, els presentadors assenyalen que no hi ha hagut «cap interès» per part de TV3 per tirar endavant una tercera temporada del programa —actualment està emetent la segona—.

«Hi ha 155 països més importants que Espanya»

«No hi haurà tercera temporada perquè a TV3 no hi ha hagut cap interès. Si fos només la qüestió econòmica, ens ho haurien dit i que els feia molta il·lusió. Com que no ens ho han dit, portarem el programa a un públic més ampli», assenyala Riba. 

 

Així doncs, i davant aquesta decisió de la cadena pública catalana, han decidit exportar el projecte i provar d’internacionalitzar-lo. «Portarem el programa a un públic més ampli», explica el periodista.

 

Segons Sala-i-Martin, volen ampliar fronteres i és per això que estan estudiant dur el programa a altres mercats, com per exemple el llatinoamericà. En aquest sentit, i a tall irònic ha dit: «Hi ha 155 països més importants que Espanya».

 

Xavier Sala-i-Martin sobre el futur de Catalunya

Sobre el futur de Catalunya, Sala-i-Martin té clar que el procés català «acabarà bé» i aviat, perquè «ells implosionaran per culpa de la seva pròpia arrogància, el seu propi odi i la seva pròpia ceguera». 

 

«Com que molts m'heu parat pel carrer i m'heu preguntat: 'com acabarà?', deixeu-me que escrigui la resposta que els he donat: Això acabarà bé. N'estic convençut. Ells implosionaran per culpa de la seva pròpia arrogància, el seu propi odi i la seva pròpia ceguera. I ho faran aviat!», ha publicat l'economista al seu compte de Twitter.