Telecinco anuncia per sorpresa un programa especial que emetrà avui mateix

Jorge Javier presentarà l'espai, la nit en què s'estrena el 'Pasapalabra' d'Antena 3

Jorge Javier, atònit davant el tamany del membre viril de 'El Cejas'
Jorge Javier presentarà l'espai, la nit en què s'estrena el 'Pasapalabra' d'Antena 3 | TELECINCO

Ho acaba d'anunciar Carlos Sobera: aquest dimecres Telecinco emetrà un especial de 'Superviventes: Última hora' amb Jorge Javier Vázquez que tindrà com a únic contingut destapar totes les trames de José Antonio Avilés. En aquest especial, connectaran en directe amb el concursant, que s'enfrontarà a diversos detractors seus, els quals demanaran explicacions al jove sobre totes les acusacions que recauen ara sobre ell a Espanya.

Tot i que Avilés va anunciar que parlaria al seu programa, 'Viva la vida', sembla que la productora de 'Supervivientes' li ha hagut de recordar que actualment està lligat al format amb un contracte i, per aquest motiu, haurà de participar en l'especial que s'ha programat.

Acusat de falsedat documental, estafa i negocis ficticis

Avilés no ho tindrà gens fàcil, ja que 'Sálvame' porta setmanes recollint testimonis de damnificats pel concursant, al qual atribueixen acusacions de falsedat documental, estafes i negocis ficticis.

El col·laborador comptarà també amb persones a plató que defensaran la seva honestedat. No és estrany pensar que aquests poden ser companys seus de 'Viva la vida', als que, segons sembla, cap de les desenes de testimonis que estan apareixent els està servint per posar en dubte la innocència del polèmic supervivent.

Just el dia en què s'estrena 'Pasapalabra'

Aquest especial de Telecinco no és una casualitat. Justament demà, en el mateix horari, s'estrena el nou 'Pasapalabra' d'Antena 3, format que fins fa uns mesos pertanyia a Telecinco i que va ser robat per la cadena rival.

El concurs s'emetrà a les tardes, però comptarà aquest dimecres amb una edició especial i de presentació en 'prime time' per captar el màxim d'espectadors possibles que li siguin fidels diàriament.


Comentaris

envia el comentari