La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor

El programa que no deixa dormir a Elionor i a Sofia: «Són molt fans»

Les filles de Felip VI són seguidores d'un dels concursos amb més èxit de la televisió espanyola

La reina Letícia es preocupa molt per l'alimentació de la seva família, és conscient que és important alimentar-se bé i seguir una dieta variada. No obstant això, desconeixíem que la princesa Elionor i la infanta Sofia fossin amants de la cuina. 

Malgrat ser ben joves, Elionor i Sofia ja tenen molta mà a la cuina i sens dubte podrien formar part d'un dels seus programes de televisió favorits: 'Masterchef'. Les dues germanes són grans fanàtiques de 'Masterchef', sobretot de la versió júnior, i des que es va estrenar el programa l'any 2013 no s'han perdut cap de les edicions que ha emès Televisió Espanyola.

La princesa Elionor i la infanta Sofia són fidels seguidores del concurs de cuina més famós de la televisió espanyola. Tal com va explicar Letícia durant la seva estada a Mallorca l'estiu de 2019, les seves filles no s'han perdut cap edició del 'talent show'.

La cuina, una de les passions d'Elionor i Sofia

A més de ser fidels seguidores del concurs, la princesa Elionor i la infanta Sofia tenen grans habilitats per a la cuina. Almenys així ho van demostrar en un curs organitzat pel restaurant DSTAgE, un establiment dirigit per Diego Guerrero situat al centre de Madrid i que compta amb dues estrelles Michelin.

L'any 2017, la princesa Elionor i la infanta Sofia van participar durant tot un cap de setmana en un taller de cuina per als més joves. Allà les filles de Felip VI van poder practicar diverses receptes.

L'hereva a la Corona i la seva germana van preparar uns Minibabybel de camembert trufat, amb oli de tòfona, nata, gelatina amb cobertura de remolatxa i goma 'gellan', així com el tomàquet cherry curat amb un suau puré de cibulet, oli d'anxova i alfàbrega amb pluja de gerds gebrats i espelmes de xocolata blanca i xocolata amb xurros.

En les elaboracions de les filles de Felip VI no va faltar la xocolata negra, que és un dels seus aliments preferits, tal com va quedar demostrat quan Elionor va visitar la Pastelería Isidro, a Santo Domingo de la Calzada, durant una excursió amb el col·legi. La filla gran de la reina Letícia va comprar una rajola de xocolata negra i uns bombons amb ametlles.

Tant la princesa Elionor com la infanta Sofia van gaudir d'una de les seves grans passions al restaurant DSTAgE i van poder viure una experiència molt similar a 'Masterchef'. Les filles dels monarques van rebre un davantal negre amb el logotip de la casa i un gorro de cuiner quan van finalitzar el curs.

A més, la reina Letícia està encantada amb el gust que tenen les seves dues filles. L'asturiana va explicar-li a Martín Berasategui, al Club Nàutic de Palma de Mallorca, que la princesa Elionor i la infanta Sofia els encanta cuinar i que són fidels al 'talent show' culinari de televisió Espanyola.

Així doncs, el xef basc va animar les joves a seguir «practicant i fer-ho amb il·lusió i afecte». Segons sembla, l'hereva a la Corona i la seva germana han seguit el consell de Martín Berasategui, ja que el temps lliure que els està deixant la pandèmia l'han aprofitat per passar moltes hores entre els fogons de la Zarzuela.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.