IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El programa 'A tota pantalla' de TV3 podria tornar a emetre's aquest gener

Encara no se sap qui presentaria el programa, després que la cadena acomiadés per burofax a Núria Roca

Núria Roca i altres col·laboradors del programa 'A tota pantalla'
Núria Roca i altres col·laboradors del programa 'A tota pantalla' | TV3

TV3 vol recuperar el programa d'entreteniment 'A tota pantalla' amb un nou presentador i pretenen que l'estrena sigui al gener del pròxim any, segons avança 'Regió 7'. Una decisió que esdevé després d'haver optat per retirar-lo a raó de l'actualitat política que constantment acapara tot el protagonisme.

El director de la cadena de televisió pública, Vicent Sanchis, vol que s'estreni en el primer mes del 2018 perquè considera que ja hauran transcorregut els moments més difícils per a Catalunya. A més, treballa amb l'objectiu d'assolir una versió renovada del programa per encarar aquesta segona oportunitat, però encara no s'han fet públics els possibles candidats per a ser els presentadors.

La desaparició temporal del programa 


El format el conformaven diverses seccions i es caracteritzava per tractar tot tipus de temàtiques d'actualitat des d'un àmbit informal, distès i optimista per tal d'arribar al públic adult «modernitzat». El programa, emès al matí, es va estrenar el passat mes de setembre de la mà de la presentadora valenciana Núria Roca, a qui la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va avisar per burofax de què la feien fora després de realitzar tan sols set emissions.'A tota pantalla' va ser cancel·lat temporalment a causa de la situació social i política que es viu arreu dels territoris catalans. Un context que va requerir centrar l'atenció en l'àmbit informatiu. De fet, en el moment en què es va decidir prescindir d'aquest, ja es tenia la vista posada en la votació per l'autodeterminació de Catalunya de l'1 d'octubre.


Comentaris

envia el comentari