Logotip de Telecinco

Les bombes televisives que Mediaset prepara per a la pròxima tardor

La cadena tornarà a apostar per 'La que se avecina' i el 'spin-off' de 'La Isla de las Tentaciones'

Aquesta tardor arriba carregada d'estrenes per a Telecinco. I és que la cadena ja té programats els seus plats forts. Entre aquests es troba la nova temporada de 'La que se avecina', i que també serà l'última.

Després del gran èxit que han anat recollint al llarg dels anys, els veïns de Montepinar s'acomiadaran de la seva fidel audiència en la tretzena temporada.

També el 'spin-off' de 'La Isla de las Tentaciones', que rebrà el nom de 'La última tentación'. Una cosa que els fans esperen amb ànsia i que reunirà concursants de les tres edicions anteriors. De fet, ja s'han filtrat els noms de diversos dels protagonistes del 'reality' perquè van ser enxampats a l'aeroport.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fani Carbajo, Christofer Guzmán i Andrea Gasca (de la primera edició), Marta Peñate (de la segona) i Marina Garcia (de la tercera) tornaran per posar-se a prova. Seran capaços de resistir la temptació?

Uns fitxatges que han fet suposar que també comptarà amb la presència d'altres personatges imprescindibles. Aquests són Rubén Sánchez (per Fani i Christofer), Ismael Nicolás (ex d'Andrea), Lester (ex de Marta) o Jesús, Lobo i Lucía (per a Marina).

A més, no podem oblidar-nos de la segona part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, 'En el nombre de Rocío', que promet seguir posant cap per avall al clan dels Mohedano.

La filla de 'la més gran' ve disposada a carregar contra els seus familiars i destapar d'una vegada per sempre els seus draps bruts. Així, coneixerem d'una vegada per totes el motiu pel qual Rociíto es va distanciar de gran part de la seva família materna, inclosos els seus germans, Gloria Camila i José Fernando.

D'altra banda, la cadena seguirà apostant pels seus presentadors estrella: Emma García, Sandra Barneda, Ana Rosa Quintana, María Patiño, Santi Millán, Risto Mejide o Edurne. Ells seguiran component la imatge oficial dels programes i 'realities' més coneguts.

Referent als programes, tornaran 'Sálvame Deluxe' i 'Got Talent', amb la seva nova temporada. I també estrenaran un nou 'reality' anomenat 'Secret Story'. I la veritat és que el seu vídeo promocional resulta d'allò més cridaner.

«On els secrets marquen el ritme de la convivència», promet. Sembla que l'objectiu que han de complir els concursants és «mantenir el seu secret fora de perill mentre intentar descobrir el dels seus companys».

Un joc en el qual participaran també els espectadors. De fet, «es convertiran en autèntics investigadors i donaran testimoni de la convivència durant les 24 hores del dia i decidiran l'esdevenir del 'reality'».

Els secrets seran la base de Telecinco durant aquesta tardor

Té pinta que els secrets seran la base aquesta nova temporada de Telecinco. Una temporada que «arriba carregada de secrets que et temptaran, a omplir la teva vida d'emocions i sorpreses».

«Tots tenim secrets. Secrets màgics, íntims, que fan de la nostra vida una cosa meravellosa. Secrets que es revelen en l'adeu», assenyalen de manera misteriosa en l'anunci.

«Secrets que ens fan riure. Secrets nous per descobrir que posaran el teu cor a mil revolucions». Això desplaçarà de la graella l'anhelada tornada de 'GH VIP', el qual s'anuncia des de principis de juny. 

Fa dos anys que Telecinco no emet el qual va ser un dels 'realities' estrella, que han anat substituint per altres alternatives ja fixes com a 'Supervivientes' o 'La Isla de las Tentaciones'.

I és que arran de la presumpta violació de Carlota Prado a 'GH Revolution', la cadena ha tingut nombrosos problemes legals. Per això, ha hagut de prescindir d'aquest exitós format. 

Pel que fa a sèries, s'emetrà una segona temporada d''El Pueblo', de 'Madres', o la situada en un hospital en plena pandèmia, 'Besos al aire'.

D'altra banda, també veurà la llum un nou 'thriller' protagonitzat per José Coronado anomenat 'Entrevías'. A més, Mediaset seguirà apostant pel cinema de primer nivell, com les premiades 'La forma del agua' i 'Tres anuncios en las afueras'.

I també emetran èxits de taquilla com 'Si yo fuera rico' i 'Un amor sin fin'. Respecte als esports, els espectadors podran gaudir del Gran Premi d'Aragó de Moto GP.