Christian Gálvez y Jordi Rebellón

El projecte de Christian Gálvez amb Jordi Rebellón que no veurem mai

Christian Gálvez parla de la sèrie que estava preparant amb l'actor català

Christian Gálvez és una de les persones a qui més a afectat la mort de Jordi Rebellón. Després de la seva defunció del passat 8 de setembre a causa d'un ictus, l'actor català ha deixat un gran buit a Telecinco. La notícia va ser inesperada i, encara ara, lamenten que hagi marxat tan d'hora. 

Per al presentador, Rebellón era molt més que un amic. Havien treballat plegats i van aconseguir que la seva amistat anés més enllà de la pantalla. Completament trencat després de la seva mort, Christian ha volgut compartir amb els seus seguidors un preciós missatge.

A través de les xarxes socials, li ha fet un homenatge amb les imatges d'un projecte que «mai es podrà fer realitat»

El projecte de Christian Gálvez i Jordi Rebellón que mai veurà la llum

Durant la seva etapa com a presentador de 'Pasapalabra', Gálvez va coincidir en més d'una ocasió amb el mític «Doctor Vilches». Entre prova i prova, l'admiració entre ells va créixer i es va convertir en una gran amistat.

Junts van decidir emprendre un projecte televisiu que ara Gálvez ha volgut explicar. Un treball que començava a encarrilar-se, però que ha quedat totalment suspès després de la mort de l'actor.

Així ho explicava el presentador de 'Alta Tensión' amb un missatge a Instagram on s'acomiadava de Jordi Rebellón. «Mai vas deixar de creure en mi, com a persona i com a professional», comença l'escrit.

L'avinentesa va esdevenir projecte i van decidir començar a treballar en una `sèrie sobre Robin Hood. «Cada vegada que se me n'anava l'olla, eres aquí sense demanar res a canvi».

«Un cop vaig voler ser Robin Hood i vaig voler que fossis el xèrif de Nottingham. No t'ho vas pensar dues vegades», escriu el madrileny. «Em vas acompanyar en la bogeria, una vegada més», afegeix.

Precisament, Gálvez ha compartit les imatges d'aquest projecte amb els seus seguidors. Un projecte que assegura que «mai veurà la llum». «No ho hem aconseguit, però hem lluitat junts», lamenta. 

Christian Gálvez s'acomiada del seu gran amic

Amb la publicació, el presentador madrileny deixa clar la gran amistat que tenia amb Rebellón. No va dubtar a estar al seu costat quan va publicar el seu primer i únic llibre 'Yo quise ser Supermán', el 2015.

«Vas voler ser Superman i jo et vaig acompanyar durant la meravellosa i boja aventura de publicar un llibre», relata. Tot i que reconeix que no es veien sovint, «el temps semblava no passar entre nosaltres».

«Estimaves els amics a la teva manera, però era un amor, un respecte i una admiració sincera», explica Gálvez, que  s'acomiada amb molt dolor. «Ara voles, espera'm allà dalt, ens tornarem a abraçar com abans. T'estimo, amic meu», finalitza el missatge.

 

Una mort que ha sacsejat la televisió en general

La trista notícia de la mort de Jordi Rebellón no només ha suposat un cop dur per Mediaset. L'àmplia trajectòria professional de l'actor català ha fet que la seva absència es plori en diferents cadenes de televisió.

En aquest sentit, Antena3 també l'acomiadava des del plató de 'Espejo Público'. Rebellón va treballar durant dos anys a Atresmedia, on el vam veure a 'Querer Es Para Siempre' i 'Sin identidad'.

Roberto Brasero el recordava amb afecte. «El que feia moltes vegades era semblar així, fer-se el Vilches, després treia un somriure i et deixava descol·locat», explicava. «Era afectuós, afable, sempre tenia un somriure, un comentari amable», recordava.

Sens dubte, la seva pèrdua ha commocionat una generació sencera que esperava amb ganes el retrobament de l'equip de 'Hospital Central'. Un retrobament que, com el projecte de Christian Gálvez, mai no veurà la llum.