YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El projecte amb el que la catalana Sandra Barneda torna a la televisió

L'últim cop que la vam veure a la televisió va ser presentant 'Viva la vida' durant les setmanes d'estiu

Sandra Barneda sent fotografiada en un photocall
Sandra Barneda també ha hagut de superar una ruptura en els últims mesos | GTRES

Sembla que els mesos foscos de Sandra Barneda a la televisió podrien estar arribant al seu fi. Si en un primer moment Mediaset apartava a la catalana dels programes vinculats amb 'Gran Hermano' i 'Supervivientes', els seus dos formats de major èxit, ara podrien apostar de nou per ella per a liderar l'arribada d'un format que promet moments únics a les nostres pantalles.

Després que Barneda es quedés fora dels debats dels programes de telerealitat, van posar-la al capdavant del programa 'Viva la vida', substituint a Emma Garcia durant les seves vacances d'estiu. Més tard, el seu nom va sonar per a substituir a Toñi Moreno a 'Mujeres y hombres y viceversa' durant el seu embaràs, però finalment aquest encàrrec ha recaigut sobre la seva ex, Nagore Robles.

Torna als debats

Ara, sembla que l'estrena imminent de 'La Isla de las tentaciones' i segons informa en exclusiva Yotele, Sandra Barneda tornaria a presentar un programa en 'prime-time'. En aquesta ocasió s'encarregaria de presentar els debats del programa que ja està gravat i que compta amb la presentació de Mónica Naranjo. De moment, estarien signats dos debats que s'emetrien per Telecinco i Cuatro i si aquests arribessin als mínims d'audiència, podrien mantenir-se en les graelles dels dos canals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari