El popular presentador Roberto Leal tindrà un carrer amb el seu nom a Sevilla

Es votarà al ple de l'ajuntament d’Alcalá de Guadaíra, a Sevilla, ciutat on va néixer el periodista

Roberto Leal s'ha mostrat molt il·lusionat i agraït amb la notícia
Roberto Leal s'ha mostrat molt il·lusionat i agraït amb la notícia | INSTAGRAM

Roberto Leal passa per uns dels millors moments de la seva carrera professional. El periodista, als seus 39 anys, ha guanyat molta popularitat des que va començar a presentar el programa musical ‘Operación Triunfo’ en la seva tornada a les pantalles de Televisión Española (TVE). Leal va presentar les edicions del 2017 i 2018 i enmig de les dues també va dirigir un altre programa de la mateixa cadena, ‘Bailando con las estrellas’.

A més, la presentació d’aquests programes musicals li van permetre guanyar la categoria de ‘Millor Presentador de Programas’ en els ‘Premis Iris’ de l’any passat. Tot i això, encara ningú ha confirmat que sigui el mateix Roberto Leal qui torni a presentar la nova edició de ‘OT’.

Aquest moment tan dolç que viu l’andalús, ha fet que la seva ciutat natal vulgui retre un reconeixement al seu veí. En aquest sentit, la comissió de nomenclàtor del mateix Ajuntament ha decidit elevar al ple municipal la proposta de dedicar un carrer a Roberto Leal.

Un carrer molt proper a l’espai cultural i musical del poble

Tot indica que el carrer que proposarà l’Ajuntament es troba molt a prop del ‘Teatro Auditorio Riberas de Guadaíra’, ja que segons fonts del mateix Ajuntament consideren que el periodista on millor se sent és envoltat de música, art i cultura. «No hi ha un espai millor que el conjunt cultural i musical de la ciutat, un lloc on millor es troba aquest reconegut veí nostre».

L’Ajuntament també ha explicat que aquest gest cap a Leal vol ser «en agraïment al famós presentador, que porta amb orgull el nom d’Alcalá de Guadaíra per tots els racons d’Espanya». L’alcaldessa del municipi, Ana Isabel Jiménez, ha explicat que aquest acord és un «homenatge a una gran persona de la qual ens sentim molt orgullosos. És un ‘alcareño’ que presumeix del seu poble i que contagia i defensa les seves arrels andaluses». La mateixa  alcaldessa el descrivia com «una persona molt compromesa i noble».

Roberto Leal amb el Prem Iris que va guanyar com a 'Millor Presentador de Programes'
Roberto Leal amb el Prem Iris que va guanyar com a 'Millor Presentador de Programes' | GTRES

 

Roberto Leal molt agraït al seu poble

Roberto Leal ha expressat, a través de les xarxes socials, la seva sorpresa i agraïment quan ha estat coneixedor de la proposta. El presentador ha volgut destacar la il·lusió que li ha fet la notícia i ha mostrat el seu agraïment a tots els seus veïns i a l’Ajuntament d’Alcalá de Guadaíra a través del seu Twitter.


Comentaris

envia el comentari