El protector labial contra la Covid-19 del doctor Carballo obre una crisi a Telecinco

Iker Jiménez ha promocionat un producte que limita el contacte del virus amb l'organisme

Imatge d'arxiu d'una mostra de laboratori de Covid-19
Les xarxes socials critiquen l'últim invent del doctor César Carballo | EUROPA PRESS / ONU

Iker Jiménez ha aconseguit que el seu programa 'Informe Covid', emès durant el 'prime time' de Telecinco, sigui un dels programes més comentats sobre l'actual pandèmia a Espanya. Però l'últim consell que ha donat un dels seus col·laboradors, el doctor César Carballo, per protegir-se del virus, ha desencadenat una autèntica polèmica amb gent a favor i gent en contra.

Els espectadors d'Informe Covid' critiquen al doctor César Carballo

Una setmana més, el director de 'Cuarto Milenio' ha comptat amb la presència d'experts en el seu programa 'Horizonte: Informe Covid' per oferir consells per tal de frenar la Covid-19 a Espanya. I com és habitual, les propostes han generat debat.

En aquesta ocasió, el doctor César Carballo ha estat el protagonista quan ha anunciat un nou producte, un protector labial que protegeix del virus. Als espectadors, que han mostrat la seva indignació a través de les xarxes, no els ha convençut: «No teniu vergonya, fent negoci amb la por». En canvi, altres espectadors han estat encantats amb aquest nou producte.

El doctor César Carballo, metge d'urgències de l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid, parteix de la premissa que el virus es pot propagar a través de les superfícies, per exemple en gots, plats i altres estris que s'utilitzen tant a casa com fora. La seva solució és un producte que evita al màxim el contacte del virus amb el nostre organisme.

La proposta del doctor coincideix amb l'esperit del programa que condueix Iker Jiménez, on es defensa que el nou coronavirus és un virus estrany i totalment desconegut. Una de les coses que posen en qüestió els experts del programa és que el virus no se segueixi propagant a través de les superfícies, els aliments o la pell.

Aquesta teoria ha fet que Iker Jiménez anunciï el nou producte: «El doctor César Carballo ha dissenyat un protector labial per posar en els gots, els quals faciliten la transmissió del virus». Així doncs, durant el programa, César Carballo ha explicat en què consisteix el nou producte i com funciona.

«Molt bon invent»

Les característiques del producte es descriuen al seu web i, a més, el protector labial «disposa de registre sanitari». Segons ha explicat, «pots transportar-lo fàcilment i netejar-lo amb aigua i sabó o tovalloletes higièniques cada vegada que l'utilitzis. A casa pots rentar-lo al rentavaixella a més de 60 graus, per aconseguir una òptima desinfecció».

El doctor ha assegurat que «la seva utilització és ràpida i senzilla», ja que «es col·loca en el got, tassa o copa i es retira en acabar». Molts espectadors, interessats en el producte, han volgut fer preguntes a l'expert. «Molt bon invent», deien alguns. L'eufòria ha arribat a tal punt que les consultes en massa han col·lapsat el servidor de la pàgina oficial del producte. Tanmateix, a Twitter s'ha publicat que «estarà pròximament a El Corte Inglés».

Iker Jiménez aconsegueix generar debat

Ara bé, molts espectadors diuen que tan sols volen guanyar diners. És per això que ràpidament les xarxes socials es van omplir de comentaris. «Compreu, compreu! Que s'acaba! Mare de Déu, l'insult a la intel·ligència és cada vegada més gros, i ara robant a la gent i tot», deia un dels usuaris. Un altre advertia que «el pitjor de tot això és que ho fa un metge». Podem afirmar que, un cop més, el programa d'Iker Jiménez ha aconseguit generar debat.


Comentaris

envia el comentari