Les proves que poden revolucionar 'Sálvame': «Va, ensenya-ho»

Kiko Hernández aconsella a Antonio David que si vol parlar que ho faci amb proves

Avui, dimecres 21 d'abril, és el dia més esperat per a 'Mediaset' perquè Rocío Carrasco s'asseurà en directe a les 22:00 hores per donar explicacions sobre aquells punts més controvertits dels set episodis emesos del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Amb cada emissió, la filla de Rocío Jurado guanya col·laboradors que empatitzen amb ella mentre que Antonio David Flores ha estat testimoni com la seva marxa televisiva saltava pels aires.

Pocs companys li queden al malagueny en Telecinco, mentre Belén Esteban reconeixia públicament el seu error per haver defensat a Antonio David durant anys i haver contribuït al linxament de Rocío Carrasco, Kiko Matamoros —gran amic de l'exguàrdia civil— comença a trepitjar el fre de la seva defensa, i posa en dubte certs punts que ha anat defensant a capa i espasa i, fins i tot, sortir en defensa de Fidel Albiac.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Hernández: «M'alegro de no ser company seu»

Un dels col·laboradors que més contundent ha estat amb Antonio David Flores ha sigut Kiko Hernández. A mesura que Rocío Carrasco anava revelant certs aspectes de l'infern que va viure al costat de l'exguàrdia civil, pitjor se sentia Kiko per haver estat a prop del malagueny: «L'altre dia vaig dir que tenia mal cos i avui ja vomito, però amb bilis. El relat que explica Rocío és el d'una ment molt malalta, una persona que li dedica més de 20 amenaces i en portades amenaça, amenaça, amenaça...».

En aquest sentit, el col·laborador assegurar estar feliç de «no ser company seu» i va confessar que «seria incapaç de trepitjar un plató de televisió amb ell. Incapaç». Cal recordar que Antonio David Flores va ser acomiadat fulminantment de 'Sálvame' —i de 'Mediaset' en general— arran de l'estrena del documental de Rocío Carrasco.

Les proves que provocarien el ressorgiment d'Antonio David Flores

Després de l'acomiadament de l'excol·laborador, el futur professional d'Antonio David Flores no pinta gens bé. A poc a poc, els seus negocis al marge de la televisió també s'estan veient afectats per l'ona expansiva del documental de Rocío Carrasco i el dubte resideix en si el malagueny pot novament trepitjar un plató de Telecinco. Kiko Hernández treia a col·lació les proves contundents amb què la filla de Rocío Carrasco ha avalat el seu testimoni i que no deixen cap dubte sobre el qual va patir al costat de qui va ser el seu marit.

A més, aconsellava a Antonio David fer el mateix: «Encara que no vingui, té unes xarxes socials on pot publicar. Si jo veig que alguna cosa és mentida i m'han fet fora de 'Mediaset', agafo el meu Instagram, agafo el meu Twitter o qualsevol mitjà de comunicació... O agafo a la meva filla, que treballa amb Ana Rosa i li dic: 'ensenya aquestes proves'».

Segons el col·laborador, l'única opció que té ara el pare de Rocío Flores per demostrar que el que està explicant Rocío Carrasco és mentida, és aportar proves en el cas que les tingui. Una cosa amb què sembla que no compta, ja que el mateix Kiko Matamoros va confessar haver-li enviat un missatge a Antonio David sol·licitant-li els documents del divorci per contrastar la informació de Rocío i el malagueny no li va contestar.

Prepara Antonio David el seu atac definitiu cap a Rocío Carrasco?

El silenci d'Antonio David Flores davant la petició de Kiko Matamoros va sorprendre la resta de col·laboradors que van assistir atònits a la plantada del malagueny. No ensenya proves perquè no les té o perquè està preparant la seva defensa? Aquesta és el dubte que es plantejava al plató.

Alguns asseguren que si l'excol·laborador té proves que confirmin que Rocío Carrasco menteix, no trigaria a fer-les públiques, més encara si el seu lloc de treball s'ha vist afectat. Sigui com sigui, l'únic camí que li queda a Antonio David és demostrar la seva veritat amb documents i no com ha fet durant més de 20 anys: «A Antonio David li hem posat menys obstacles que a Rocío Carrasco amb menys proves». 


Comentaris

envia el comentari