Luis Lorenzo

Publiquen la causa de la mort i l'autòpsia de la tieta de l'actor Luis Lorenzo

Luis Lorenzo, el principal sospitós

Luis Lorenzo s'ha convertit, per desgràcia seva, en notícia aquests dies. I tot per la seva implicació en l'assassinat de la tieta de la seva dona. Un cas del qual ara hem conegut més informació després de publicar-se què va provocar la mort de la dona, Isabel, de 85 anys.

Ell ha pogut veure que l'autòpsia que ha vist la llum reafirma la informació que ja s'havia exposat públicament. Ens estem referint que el cos de la víctima tenia altes dosis de metalls pesants.

Luis Lorenzo ja coneix la conclusió dels forenses

El membre de La que se avecina i la seva dona, Arancha Palomino, estan vivint un dels pitjors moments de la seva vida. Han estat acusats d'haver acabat amb la familiar per quedar-se amb el seu patrimoni. Per això, després de ser detinguts, ara es troben en llibertat provisional i estan sent investigats.

El cas ha suscitat un gran interès mediàtic, per la qual cosa està apareixent una enorme quantitat de notícies sobre això. Això sí, ha adquirit especial rellevància la que ha publicat aquestes últimes hores el mitjà El Confidencial. Ha revelat el que els forenses exposen a la més recent autòpsia que se li ha fet a Isabel.

En concret, aquests professionals venen a indicar que la mort de la dona es va produir per «una intoxicació aguda per metalls pesants, cadmi i manganès». I és que, pel que sembla, el cos tenia una concentració de manganès 20 vegades superior a la normal i de cadmi 200 vegades superior al límit.

Luis Lorenzo somrient
Luis Lorenzo ha vist que es confirma el que ja se sospitava del cos de la víctima. | CatalunyaDiari
 

Per aquest motiu, estableixen que la mort es va produir de manera «violenta». És més, venen a deixar de manifest que «el més probable és que els dos metalls entressin a l'organisme mitjançant via oral. És a dir, mitjançant la ingesta de productes que continguin aquells en alta concentració».

Luis Lorenzo, cada vegada més al punt de mira per altres detalls

Luis i la seva dona advoquen per la seva innocència, però aquesta cada vegada se'ls qüestiona més a mesura que es van revelant detalls de la investigació. L'informe forense és una d'aquestes dades que fan sospitar. Però també el fet que l'anciana canviés el testament i deixés la neboda com l'única beneficiària del seu patrimoni.

De la mateixa manera, els familiars de la víctima els estan deixant en evidència. Així, han parlat públicament per qüestionar que Isabel se n'anés voluntàriament a casa de l'actor i també per criticar el tracte que rebia.

Luis Lorenzo a 'La que se avecina'
Luis Lorenzo i la seva dona estan quedant en evidència per les declaracions de familiars. | Mediaset
 

A El programa de AR, per exemple, ha decidit intervenir algú proper a l'anciana i ha fet unes declaracions molt dures sobre això. Ha dit: «Ella no volia ser a Madrid. Se'n va el 10 de març i no ens deixen parlar amb ella en tres mesos».

«Li van treure el mòbil i nosaltres estàvem en comunicació amb ella sempre. Estava perfectament, vivia sola a casa seva, no tenia cap problema».

A això ha afegit que, després d'anar-se'n Isabel amb el matrimoni, «vam anar al seu pis perquè en teníem les claus. Tenia menjar a la nevera i damunt de la vitroceràmica, i la calefacció posada. Tu creus que algú se'n va a viure a Madrid i deixa el pis així?».

Així mateix, ha afirmat: «No sabem com un notari permet un canvi de testament quan al maig havia d'estar desorientada perquè la van haver d'estar drogant des que la van tenir allà. Va marxar pesant al voltant de 80 quilos i a l'autòpsia posa que pesava 55 quilos, només en tres mesos».