Publiquen els sous de Pablo Motos, Ana Rosa, Jorge Javier i Susanna Griso

Surt a la llum quant cobren els principals presentadors de Mediaset i Atresmedia

Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Pablo Motos encapçala la llista dels presentadors més ben pagats de la televisió | Antena 3


El sou dels famosos sempre ha estat un tema tabú, però la dinàmica ha canviat amb el mercat digital i el tractament d'aquest tipus de temes en programes televisius, com per exemple, 'La Resistencia'. A més, altres mitjans de comunicació com 'El Mundo' també han normalitzat exposar quant cobren els personatges públics. Cal recordar que ha revelat el salari de Lionel Messi i del director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón.

El mitjà digital 'Business Insider' ha aconseguit saber quant cobren els principals presentadors de televisió. Gran part d'ells presenten programes que ocupen la franja horària més vista del dia, i és per això que la gran quantitat que cobren no ens sorprèn. Segueix llegint perquè segurament els coneixes a tots. 

Pablo Motos i Ana Rosa Quintana encapçalen la llista

Pablo Motos, presentador d''El Hormiguero', apareix en televisió de dilluns a dijous a partir de les 22 hores amb l'objectiu d'entretenir i entrevistar als personatges més reconeguts de l'actualitat mediàtica. Segons s'informa, Pablo Motos cobra 25.000 euros per programa, el que suma una xifra de prop de 4 milions d'euros anuals. Pablo Motos és el presentador millor pagat de la televisió espanyola.

Pablo Motos també és notícia per haver estat en contacte amb un possible positiu en Covid-19. No obstant això, des del compte oficial de Twitter d''El Hormiguero', s'ha afirmat que el contacte del presentador ha donat negatiu en la PCR.  

Ana Rosa Quintana és la segona en encapçalar la llista dels presentadors més ben pagats de la televisió. 'Business Insider' assegura que la presentadora cobra gairebé quatre milions d'euros, estant molt a prop de Pablo Motos.

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020
Jorge Javier Vázquez ocupa el tercer lloc de la llista dels presentadors més ben pagats de la televisió | GTRES

El tercer en aquesta llista també és un presentador de Mediaset. Evidentment, Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame', no podia faltar en aquesta llista. Jorge Javier, que també treballa en 'realities' com 'La isla de las Tentaciones', 'La Casa Fuerte' o 'Supervivientes', és un dels principals exponents del món del cor a Espanya. El salari de Jorge Javier ronda els 3 milions d'euros anuals. 

Jesús Vázquez, Susanna Griso o Jordi González

A les portes del podi es queda el presentador Jesús Vázquez, el gallec que substitueix a Toñi Moreno en el  programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa', també és un clàssic de la televisió espanyola i ha presentat diferents programes de Telecinco. Segons s'ha publicat, el seu salari arribaria als tres milions d'euros anuals.

Imatge de Susanna Griso
Susanna Griso és la segona presentadora més ben pagada d'Atresmedia | Instagram

La principal competidora de la franja matinal és Susanna Griso amb el programa 'Espejo Público', on  diferents tertulians tracten els temes d'actualitat nacional amb la periodista com a mediadora. És la segona més ben pagada d'Atresmedia per darrere de Pablo Motos amb una xifra que ronda els dos milions d'euros anuals.

L'últim en aquesta llista és Jordi González, que segueix a l'espera d'un nou projecte a Telecinco. Segons informa aquest el mitjà digital,  el presentador cobra dos milions d'euros anuals.


Comentaris

envia el comentari