Punyalada inesperada d'Antena 3 a TVE

Atresmedia busca presentador pel retorn de 'Pasapalabra' i Roberto Leal és un candidat que agrada molt

El presentador Roberto Leal durant el programa 'Operación Triunfo'
La carrera televisiva de Roberto Leal podria agafar un nou rumb | GTRES
 

El retorn de Pasapalabra a Antena 3 és, sense cap mena de dubte, una de les 'bombes' de la televisió a Espanya. La cadena va arribar a un acord amb els propietaris dels drets del programa per emetre'l de nou i està enllestint els últims detalls.

Fa temps que la productora es troba immersa en la preproducció per aconseguir que el concurs sigui un dels seus referents pel que fa a l'entreteniment. Ara per ara, compten ja amb el director del concurs, Rafael Guardiola, i amb gran part del seu equip. Però encara falta molt per ultimar la gran incògnita del programa: qui serà el presentador.

Un nou candidat: Roberto Leal

Durant aquests últims dies han sortit molts candidats per ocupar aquest lloc. S’ha parlat d’un possible retorn per part de la que va ser la primera presentadora de ‘Pasapalabra’, Silvia Jato. També ha sonat amb força el nom de Juanra Bonet

Atresmedia assegura que encara no té res tancat, però un nou i sorprenent nom ha aparegut entre la llista d'aspirants. Es tracta ni més ni menys que Roberto Leal, l’actual presentador d’Operación Triunfo.

El presentador podria tornar a la que va ser casa seva

Ha sigut a RAC 1 on han començat a sorgir els rumors d’una possible incorporació de l’andalús al format, tenint en compte que Leal no té contracte establert amb TVE, sinó que solament està contractat com a presentador d’OT. Per tant, sembla que hi ha via lliure perquè Roberto pugui convertir-se en la nova cara de ‘Pasapalabra’.

Es tractaria d’un nou rumb professional a la seva carrera televisiva i suposaria el seu retorn a Antena 3, on va treballar durant 5 anys amb Susanna Griso a ‘Espejo Público’. Tenint en compte la baixada d’audiència d’‘Operación Triunfo’, no seria d’estranyar que TVE decidís deixar reposat el talent show durant un temps. Això li obriria a Roberto Leal les portes per regressar a Atresmedia.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari