IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El nou concurs de Christian Gálvez que s'estrena aquest dilluns

El programa s'estrena a 'Mtmad'

El presentador Christian Gálvez presentant 'El Tirón' a Telecinco el 9 de gener del 2020
Gálvez estrena programa aquest 6 d'abril | Telecinco

Christian Gálvez presentarà 'Qarenta', un nou concurs familiar que s'emetrà a 'Mtmad' des del dilluns 6 d'abril, a les 20.10 hores, «just després de la cita a la qual milers de persones acudeixen diàriament des de les seves finestres i balcons per aplaudir i agrair la tasca del personal sanitari», exposa el comunicat de la cadena.

El nou espai de 'Mediaset' es podrà seguir a través de diversos mitjans digitals i per accedir al càsting cal entrar al web de 'Mtmad'. El programa s'emetrà en directe i utilitzarà les trucades de vídeo per concursar amb quatre participants des de casa, havent de respondre a 10 preguntes sobre cultura general.

El concursant que més respostes encerti s'enfrontarà a tres nous rivals l'endemà, entre els quals 'Qarenta' té la intenció d'incloure convidats especials i altres sorpreses. En cas d'empat entre dos o més concursants, 'Qarenta' començarà una ronda de desqualificació per fallada.

Un format per jugar des de casa

Aquest serà l'estrena de la productora 'Fènix Media Audiovisual', creació de Christian Gálvez al costat de 'Mediaset' després de finalitzar 'Pasapalabra': «En èpoques de crisi hem de posar l'accent en la solidaritat i la creativitat. Només un mes després de la constitució de la productora, hem generat un primer format des de les nostres cases, perquè la gent pugui entretenir-se i jugar amb nosaltres des de casa, com sempre ho han fet», assegura el presentador.

«Aquest format digital, que uneix entreteniment i cultura, precisament dues de les nostres senyes d'identitat, arriba amb l'ànim d'acompanyar a la gent en el confinament o, amb les ganes d'abraçar-nos virtualment en aquesta crisi, i per tal de comunicar que pensem amb ells. Volem entretenir», apunta Gálvez.


Comentaris

envia el comentari