Kiko Hernàndez, seriós

La quantiosa herència que Kiko Hernández deixarà les filles Abril i Jimena

Kiko Hernández suposadament havia estalviat 900.000 euros abans de treballar a la televisió

Kiko Hernández, tertulià i presentador de Telecinco, va saltar a la fama després de participar al mític concurs 'Gran Hermano'. De seguida, va demostrar que tenia un talent innat per brillar als mitjans de comunicació i va començar a treballar-hi.

Segons ha sortit publicat recentment, des del primer moment va saber invertir el sou, i actualment els seus comptes bancaris són envejables. Kiko Hernández és un dels col·laboradors millors pagats de Telecinco, perquè la seva funció als programes de la cadena és més que necessària.

Tot i això, no tots els seus ingressos provenen del món de l'espectacle. També té negocis fora de la televisió. Una coneguda revista ha tret a la llum el seu patrimoni patrimonial i ell ha començat a tremolar per una raó de pes.

Portada de revista
Kiko Hernández té dues filles petites | CEDIDA

Kiko té por que li robin al seu domicili perquè viu amb les filles Abril i Jimena, que estan en una edat delicada. Reconeix que les dades que manegen alguns periodistes són certes, però ha deixat clar que mai guarda diners a casa seva.

Assegura que no és un apassionat de l'art ni dels objectes de valor, així que a la seva residència no hi ha res d'interessant. Hernández ha creat una bona fortuna gràcies a la seva destresa als mitjans de comunicació, però el seu patrimoni va néixer abans de saltar a la fama.

'Sálvame' assegura que el tertulià tenia vora 900.000 euros quan només tenia 25 anys, quan ja era propietari de negocis rendibles. L'antic concursant de 'Gran Hermano' reconeix, però, que durant la seva carrera professional també ha tingut fracassos que el van posar en perill.

Segons ha explicat a Telecinco, va obrir un local d'oci amb la seva amiga Marta López, també col·laboradora de la cadena, i va ser un autèntic fracàs. «A la discoteca que vaig muntar amb Marta, hi anava tothom, però van deixar d'anar-hi», confessava.

Kiko Hernández té por: «Dos sistemes de seguretat»

Kiko ha deixat clar que al seu domicili no té diners ni res de valor a casa perquè té por que accedeixin a casa seva, on hi ha Abril i Jimena. Una revista l'ha situat al punt de mira perquè ha tret a la llum el seu patrimoni, que l'ha obligat a admetre l'èxit professional que ha tingut, que, segons ell, prové del treball.

Carmen Alcayde, una de les seves companyes de 'Sálvame', li ha preguntat el motiu pel qual està «obsessionat pels diners». Hernández no ha volgut entrar en detalls i no ha donat gaires explicacions, i s'ha resignat a informar els hipotètics lladres futurs que a casa seva hi ha «dos sistemes de seguretat».

El tertulià està preocupat, ja que pensa que després de sortir a la llum els detalls de la seva economia la seguretat de la seva família penja d'un fil. «Puc jurar que jo a casa meva mai no tinc diners ni absolutament res, ho dic per si algú vol venir a hores intempestives», reconeixia.

Kiko Hernández vol protegir la seva família

Kiko té dues filles, Abril i Jimena, que heretaran una gran fortuna el dia de demà perquè el patrimoni del col·laborador no deixa de créixer. Ara, ha signat un contracte per protagonitzar una obra teatral que promet ser un èxit.

Jorge Javier Vázquez, el seu company i amic, vaticina que Hernández a partir d'ara es dedicarà més a la faceta d'actor. Tot i això, el col·laborador s'ha compromès a no abandonar Telecinco perquè gaudeix molt treballant a la televisió.

Els seus detractors no confien en aquest compromís amb el públic, ja que pensen que simplement vol guanyar diners de totes les maneres possibles. L'únic que és clar és que els seus comptes bancaris gaudeixen d'una salut envejable.