Olga Moreno somrient, amb caçadora vermella i fons neutre

Mig milió d'euros: tot el que ha guanyat Olga Moreno en tres mesos

La millor supervivent d'aquest any continua fent caixa després del 'reality'

Olga Moreno s'està forrant. La flamant guanyadora de 'Supervivientes 2021' s'emportava la passada setmana el xec de 200.000 euros després de més de 100 dies de lluita a Hondures. A aquesta important quantitat, cal sumar-li el seu sou mentre estava a l'altre costat de l'Atlàntic i el seu nou projecte.

L'important sou de l'empresària andalusa

El seu pas pel programa més extrem de Telecinco no ha estat gens fàcil. No obstant això, la dona d'Antonio David Flores ha aconseguit posicionar-se com la millor supervivent de tota la seva edició.

Mentre els participants gaudeixen de la seva aventura selvàtica, reben un sou en funció del seu 'caché'. El d'Olga Moreno no té res a envejar a la de la resta dels seus companys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant la seva estada en el concurs, Moreno s'ha embutxacat al voltant de 14.000 euros setmanals. Això es tradueix en uns 210.000 euros de sou en total. Així que el seu pas per Hondures li ha sortit rendible, almenys econòmicament parlant.

Tot i haver tingut moments difícils, sobretot marcats per l'absència dels seus i la fam, Olga Moreno ha sabut sortir victoriosa. I és que al seu sou setmanal, la guanyadora del concurs ha de sumar el premi final.

La dona d'Antonio David Flores ha reunit més de 400.000 euros, una xifra no assolible per a totes les butxaques. A tots aquests diners, ara la madrastra de Rocío i David Flores ha de sumar la recaptació amb la seva especial.

El seu nou projecte li fa guanyar milers d'euros també

Aquest dimecres, es va emetre 'Ahora Oa', l'espai dedicat a la guanyadora de 'Supervivientes 2021' en què ha respost a Rocío Carrasco. Aquest nou programa no ha deixat indiferent a ningú. En ell, la dona d'Antonio David Flores ha tractat de defensar-se de totes les acusacions abocades sobre ella i el seu entorn en els últims mesos.

Cal no oblidar que des que Rociíto decidís posar fi a més de dues dècades de silenci, el cercle més proper d'Olga s'ha vist molt perjudicat. En 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', l'empresària andalusa no va sortir ben parada.

De fet, la protagonista de la sèrie-documental l'ha acusat de ser igual de dolenta persona que el pare dels seus fills. Es comenta que la mare de Lola Flores Moreno podria rebre al voltant dels 60.000 euros pel seu especial, segons 'Algo pasa TV'. És clar que la quantitat a percebre ha de ser atractiva.

Altrament, la guanyadora de 'Supervivientes' podria haver rebutjat aquesta oportunitat per respondre a l'ex del seu marit a cop de talonari. En total, el compte corrent de l'empresària andalusa es veurà incrementada considerablement. Uns 470.000 euros en tan sols uns mesos, és un sou que ja els agradaria a molts rebre.

A més, aquests diners li ve estupendament no només a ella, sinó també al seu marit. El pare de la seva única filla no té ingressos des que va ser fulminantment acomiadat de 'Sálvame'. Així que gràcies al recaptat per la seva dona podran fer front a les factures folgadament.

Un futur incert

Està clar que és molt atractiu rebre tants diners en tan poc temps. Així que igual l'empresària s'anima i deixa de banda la seva botiga a la Costa del Sol per convertir-se en col·laboradora televisiva. I és que aquesta última faceta segur que li reporta molt més econòmicament que el seu petit negoci.

No obstant això, es desconeix de moment quins són els plans més immediats de l'andalusa. El seu entorn més proper no ha volgut pronunciar-se al respecte. Rocío Flores va preferir no dir res al programa en què treballa quan se li va preguntar sobre les intencions de la seva madrastra ara que ja està de tornada a casa.